Suomi
Gamereactor
uutiset
Bayonetta

Bayonettan ja Vanquishin remasteroinnit varmistuivat PS4:lle ja Xbox Onelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vanquishin ja Bayonettan remasteroinneista PS4:lle ja Xbox Onelle kuultiin viimeksi kaksi vuotta sitten. Viime viikolla Gamereactor kuitenkin uutisoi, että Microsoft Storeen olivat livahtaneet sivut sekä Bayonettasta että Vanquishista. Tiedot pitivät paikkansa.

Platinum Games on virallisesti varmistanut, että remasteroidut Bayonetta ja Vanquish todellakin julkaistaan 18. helmikuuta PS4:lle ja Xbox Onelle. Peli on nimeltään yksinkertaisesti Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle.

Molemmat pelit koettavat rullailla 4K-tasolla. Fyysinen versio pakataan vankkaan Steelbook-kuoreen, ja digitaalisen PS4-version mukana tulee kaksi PS4:n teemakuvaa.

HQ
Bayonetta
Bayonetta

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
BayonettaScore

Bayonetta

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Tyylikäs Bayonetta on omaperäisyytensä, huippulaadukkaan toteutuksensa ja todella upean toimintansa ansiosta varmasti yksi tulevan vuoden parhaista peleistä.

0
Lady Gaga fanittaa Bayonettaa

Lady Gaga fanittaa Bayonettaa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hieman hitaalla sytytyksellä pelimedia on asian huomannut, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Laulaja Lady Gaga on ilmoittanut Twitterissä diggailevansa kovasti...Ladataan seuraavaa sisältöä