Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 2042

Battlefield-pomon mukaan 2042 etääntyi liiaksi muotistaan

Siksi pelaava kansa pettyi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battlefield 2042 julkaistiin marraskuussa 2021, ja pieleen meni niin että lepikko rytisi. Lisäksi pelaajien lukumäärä on laskenut historiallisen alhaisiin lukemiin, ja edeltävät Battlefield V ja Battlefield 1 ovat keränneet pariinsa enemmän pelaajia.

Nyt sitten Electronic Artsin Battlefield-pomo Vince Zampella on tunnustanut, ettei pelistä tullut sellainen kuin olisi pitänyt. Barronsille puhunut Zampella sanookin, että tekijät ajautuivat liian kauaksi siitä, mitä pelaava kansa odotti Battlefieldilta.

EA:n itsensä mukaan Battlefield 2042 on edelleen korjailun kohteena, mutta huhujen mukaan peli olisi suurimmaksi osaksi hylätty oman onnensa nojaan, ja painopiste siirretty jo muualle.

"I think they just strayed a little too far from what Battlefield is. They tried to do a couple of things that were maybe ambitious: grow the player count etc. I don't think they spent enough time iterating on what makes that fun. It's not inherently a bad idea. The way they were set up and the way they executed just didn't allow them to find the best thing possible."

Battlefield 2042

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä