Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 1

Battlefield 1: Turning Tides -laajennuksen julkaisusuunnitelma paljastui

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

DICE livautti vahingossa taannoin Battlefield 1:n laajennuksen Turning Tidesin julkaisupäivän, joka on 11. joulukuuta. Toinen satsi saapuu sitten tammikuussa.

Ensimmäisessä erässä tulevat kartat Cape Helles ja Achi Baba, uusi Infiltrator Elite Class, kuusi asetta, kaksi lyömäasetta ja pääsy L-Class Destroyerille. Tammikuussa saadaan Zeebrugge ja Heligoland Blight -kartat, uusi Royal Marines ja mahdollisuus syntyä eli "spawnata" C-Class Airshipille.

Premium Passia hankkimattomat saavat mahtavuudet kaksi viikkoa myöhemmin.

Aina 4. joulukuuta saakka laajennukset They Shall Not Pass ja In the Name of the Tsar ovat ilmaiseksi kokeiltavissa. Lisäksi Frontlines Mode on tulossa Suezille 27. marraskuuta ja Fall of Empires Operation Campaign on saatavilla 22.11.-6.12.

Battlefield 1

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Battlefield 1 sai 4K-tuen Xbox One X:llä

Battlefield 1 sai 4K-tuen Xbox One X:llä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Battlefield 1:n Twitter on paljastanut, että piakkoin linjoille saadaan 4K-tuki Xbox One X:lle. Oletettavasti tulossa on joko 4K & 30 FPS tai 4k & 60 FPS. Tänään 31....

0
GR Livessä tänään Battlefield 1

GR Livessä tänään Battlefield 1

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusi Battlefield V -peli on määrä julkistaa tänään klo 00 Suomen aikaa (eli puolilta öin), joten sen kunniaksi GR Livessä pelataan kahden tunnin ajan edeltäjää...Ladataan seuraavaa sisältöä