Suomi
Gamereactor
uutiset
Battleborn

Battleborniin paljastettiin uusi hahmo; tuplakokemusta luvassa tänä viikonloppuna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt pari viikkoa Battlebornin julkaisun jälkeen kehittäjä Gearbox on paljastanut, että ensimmäinen DLC saapuu peliin toukokuun 31. päivä. Kyse on ensimmäisestä viidestä uudesta hahmosta, ja on soturimunkki nimeltään Alani. Season passin tai Digital Deluxe -version omistajat saavat hahmon auki heti jo 24.5., mutta muiden pitää säästää 47 500 pelin sisäistä valuuttaa ja odottaa kuun loppuun.

Uuden hahmon lisäksi Gearbox ilmoitti, että tänään Battlebornissa alkaa tuplakokemusta tarjoava erikoistapahtuma. Se alkaa Suomen aikaa kello 18:00 ja kestää 25.5. iltaan asti (klo 18). Lisää tapahtumasta sekä Alanista voi käydä lukemassa täältä.

Battleborn
A member of the Eldrid faction who was raised as a healer, but forced to be a warrior, Alani is all that remains of her order after Rendain's Jennerit Imperium stole the oceans from her world. As a warrior from a planet with vast seas, Alani's attacks and abilities revolve around her power to control water to dish out pain, or heal her fellow Battleborn. Check back on May 24th for her full reveal and in the meantime, here's a first-look at Alani fully rendered in-game.
Battleborn

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Battleborn sulkee palvelimensa

Battleborn sulkee palvelimensa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Vuonna 2016 Gearbox ja 2K Games julkaisivat Battlebornin samoihin aikoihin Blizzardin Overwatchin kanssa. Battleborn oli se, joka jäi jalkoihin ja unohdettiin. 2K:n tuki...

1
Suuria muutoksia tulossa Battleborniin

Suuria muutoksia tulossa Battleborniin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gearboxin Battlebornin alkutaival ei ollut helppo. Suurin syy tähän on ollut osittain epäreilu vertailu Blizzardin Overwatchiin. Muitakin syitä on, ja juuri näihin...Ladataan seuraavaa sisältöä