Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlebit: Remastered

BattleBit Remastered saattaa pysyä Early Access -tilassa seuraavat neljä vuotta

Kehittäjät puhuvat, mitä tulevalta julkaisulta sopii odottaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet viime aikoina saanut osaksesi BattleBit Remastered -hulluutta ja mietit, milloin peli irrottaisi Early Access -tunnisteensa debytoidakseen täydellisenä julkaisuna, on tällä aiheella kiusoiteltu äskettäisessä Reddit AMA -tuokiossa kehittäjien kanssa.

Kysyttäessä täydestä 1.0-julkaisusta kehittäjä TheLiquidHorse totesi, että peliä on kehitetty vuodesta 2016 lähtien ja se saattaa pysyä Early Access -tilassa vielä neljä vuotta. Samalla todettiin, että tähän asti kerättyä edistymistä pelissä ei pyyhitä, kun peli siirtyy 1.0-koontiversioon.

Kehittäjät huomauttavat myös, että tulevaisuudessa on tulossa lisää pelitiloja, mukaan lukien hardcore-tila, joka on vielä toistaiseksi poissa käytöstä. Tämän lisäksi voimme odottaa edistymisen uudistamista uusilla kohteilla aukkojen paikkaamiseksi, sekä erilaisia luokkapäivityksiä kannustamaan ihmisiä pelaamaan jotain muuta kuin Medic-hahmoa Steam Deck -tuen rinnalla. Mitään suurempia auloja ei tule olemaan, sillä palvelininfrastruktuuri ei tue sitä, eikä myöskään jettejä ole odotettavissa lähiaikoina, mutta tässä on silti luvassa paljon odotettavaa sisältöä tälle indie-nimikkeelle.

Konsolipelaajille ovi on jätetty auki heidän alustojaan varten, mutta tätäkään ei voi odottaa pian tulevaksi.

Oletko jo pelannut BattleBit Remastered -peliä?

Battlebit: Remastered

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä