Suomi
Gamereactor
uutiset
Batman: Return to Arkham

Batman: Return to Arkham -kokoelma viivästyy; ei tiedossa uutta julkaisupäivää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Warner Bros. paljasti toukokuussa, että se aikoo julkaista kaksi ensimmäistä Batman: Arkham -peliä kokoelmana tänä kesänä. Tällöin Batman: Return to Arkhamin julkaisupäiväksi kaavailtiin heinäkuun loppua, mutta se on osoittautunut liian kunnianhimoiseksi tavoitteeksi.

Eilen Warner Brosin edustaja Steve Grayson kertoi pelin virallisella keskustelupalstalla, että kokoelmaa työstävä Virtuous Games tarvitsee vielä lisäaikaa projektin viimeistelyyn. Hän ei kuitenkaan ilmoittanut uutta julkaisupäivää, vaan lupasi siitä kerrottavan kun kahden pelin kokoelma oikeasti lähestyy valmistumista. Näin ollen paketti saapunee kauppoihin aikaisintaan syksyllä tai viimeistään jouluksi.

Batman: Return to Arkham on määrä sisältää kaksi ensimmäistä sarjan peliä eli Batman: Arkham Asylumin ja Batman: Arkham Cityn mukanaan kaikki niihin ilmestynyt ladattava lisäsisältö. Kokoelma julkaistaan vain PS4:lle ja Xbox Onelle.

Batman: Return to Arkham

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Batman: Return to Arkham marraskuussa?

Batman: Return to Arkham marraskuussa?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kiinalainen Virtuous Studios vastaa kahden ensimmäisen Rocksteady-Batmanin siirtämisestä kokoelmana moderneille konsoleille. Julkaisua siirrettiin hiljan myöhäisemmäksi,...Ladataan seuraavaa sisältöä