Suomi
Gamereactor
uutiset
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Banjoon liikkeentunnistus?

Huhulle lisää vettä myllyyn

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft on saattanut lipsauttaa ensimmäisen vihjeen Xbox 360:n huhutusta liikkeentunnistusohjaimesta. Esitellessään Banjo-Kazooie: Nuts & Boltsia yhtiön pelipomo Ken Lobb sanoi, että pelaaja voi liikutella esineitä pelimaailmassa "kääntämällä ohjainta". Juuri Banjon liittyminen uuteen ohjaustapaan kuulostaa loogiselta, koska peliä työstää Rare, jonka on uskottu olevan mukana Microsoftin liikkeentunnistuskokeiluissa. Lauseen sanamuoto on silti varsin tulkinnanvarainen eikä välttämättä viittaa ohjaimen fyysiseen kääntämiseen käsissä. Selvyys huhun todenperäisyydestä saataneen jo ensi viikolla, kun peliyhtiöt kokoontuvat Los Angelesiin esittelemään uutuuksiaan vuotuisilla E3-messuilla.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Banjo-Kazooie: Nuts & BoltsScore

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Rakastettua klassikkosarjaa on uudistettu onnistuneesti. Banjo ei ole enää oikeastaan tasohyppelyä, mutta hauskuus ei ole kärsinyt.

0
Microsoftilta pehmoleluna Banjo-Kazooie

Microsoftilta pehmoleluna Banjo-Kazooie

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Välillä verkossa leviää huhuja Banjo-Kazooie-pelisarjan uudesta osasta. Edellinen Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts julkaistiin kymmenen vuotta sitten. Microsoft ei ole...Ladataan seuraavaa sisältöä