Suomi
Gamereactor
uutiset
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III:ssa on yli 2 000 hahmoa, joiden kanssa voi olla vuorovaikutuksessa

Larian Studiosin tulevassa roolipelissä ei varmasti ole pulaa tietokoneohjatuista ihmisistä, joille puhua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos on yksi asia, jonka pelinkehittäjä Larian on yrittänyt tehdä täysin selväksi viime kuukausina, niin sen mukaan tuleva Baldur's Gate III on jättimäinen, siis aivan valtava.

He ovat jo sanoneet, että seikkailu on vähintään 75 tuntia pitkä, jos tarinan pelaa vauhdikkaasti läpi, mutta meidän pitäisi odottaa vähintään 100 tunnin peliaikaa. Ja ilmeisesti vuorovaikutukseen käytetty aika muiden hahmojen kanssa on suorastaan brutaalilla tasolla.

Uudessa Steam-viestissä kehittäjä sanoo nyt, että pelin maailmassa on yli 2000 hahmoa, joiden kanssa voi olla vuorovaikutuksessa:

"With more than 2 000 characters for you to interact with, different reactivities based on your chosen species and class, and a golden path that takes over 80 hours to complete, you can expect to discover a staggering amount of previously unseen content in your second or even third playthrough."

Aiotko pelata Baldur's Gate III -peliä?

Baldur's Gate III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peliScore

Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peli

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Pikkuvioistaan huolimatta Baldur's Gate III on upea peli, mikäli kestää konsoliversion paikoittaisen hitauden ja lievät bugit. Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä on vuoropohjaisuutensa myötä aivan erilainen julkaisu kuin noin 19 vuoden takainen edeltäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä