Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Azirin poimintaprosentti nousee LoL:ssa Faker's Worlds -voiton jälkeen

Mutta koska mestari osoittautuu vaikeaksi pelata, voittoprosentti hänelle laskee.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

T1:n Faker osoitti, kuinka voimakas Azir voi olla League of Legends MM-välierissä. Faker teki uskomattomia näytelmiä JDG:tä vastaan, ja hän sai Azirin poimintaprosentin nousemaan tavallisissa peleissä.

Se, että monet ihmiset valitsevat nyt mestarin, ei kuitenkaan tarkoita, että tämä luo paljon voittoja. Itse asiassa, koska ihmismassat valitsevat nyt Azirin eivätkä tiedä kuinka pelata monimutkaista sankaria, hänen voittoprosenttinsa on romahtanut.

League of Legends luokittelee Azirin vaikeasti pelattavaksi. Hänen mekaniikkaansa pidetään usein kaksiteräisenä miekkana, ja vaikka hänen äärimmäisyytensä voi työntää viholliset pois paikaltaan oikeissa olosuhteissa, se voi mennä hyvin pieleen, hyvin helposti.

Valitettavasti emme kaikki voi väittää, että meillä on sama taito kuin Fakerilla tässä mestarissa, mutta se ei tarkoita, etteikö sinun pitäisi kokeilla häntä. Parin pelin häviämisestä ei ole haittaa, mutta ehkä älä uhraa sijoitustasi saadaksesi mahdollisuuden avata taitoja vaikeana mestarina.

Kiitos, Dot Esports.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä