Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Hogwarts Legacy

Avalanche Software tekee odotetun kannanoton Hogwarts Legacyssa

Mukana transseksuaali henkilöhahmo

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Harry Potterin maailmaan sijoittuva Hogwarts Legacy julkaistaan 10. helmikuuta, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Jo pitkään porinan aiheena on ollut se, että kirjailija J.K. Rowling on kommenteillaan osoittanut olevansa varsin konservatiivinen koskien nykyisin pinnalla olevaa sukupuolien moninaisuutta. Pelinkehittäjä Avalanche Software on odotetulla tavalla ottanut pelissään kantaa päivänpolitiikkaan.

Pelin alussa luodaan se oma hahmo, jossa voi yhdistellä vapaasti erilaisia maskuliinisia ja feminiinisiä ominaisuuksia ristiin. Lisäksi voi valita senkin, kutsutaanko pelaajaa velhoksi (wizard eli mies) vai noidaksi (witch eli nainen).

Mukana on niin ikään Hogsmeaden Three Broomsticksin omistaja Sirona Ryan, joka on syntynyt mieheksi, mutta kokee olevansa nainen.

Hogwarts Legacy
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä