Suomi
Gamereactor
uutiset
Shift 2: Unleashed

Autologista Need for Speedin DNA

Shift 2 palkitsee Hot Pursuitin pelaajat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Need for Speed: Hot Pursuitin kehutuimpiin ominaisuuksiin lukeutunut Autolog-yhteisöpalvelu palaa entistä ehommassa muodossa parin kuukauden kuluttua julkaistavassa Shift 2: Unleashedissa. Joystiq raportoi, että palvelu tunnetaan nyt Need for Speed DNA:na ja se on jatkossa keskeinen osa sarjan jokaista uutta peliä.

Shift 2:ssa palvelu tarjoaa aiempaa yksityiskohtaisempaa tietoa kavereiden suorituksista, entistä helppolukuisemmassa muodossa. Pelkkien kierrosaikojen sijaan pelaajat voivat vertailla menestystään esimerkiksi sektoriaikojen sekä kilpailu- ja autotyyppien mukaan.

Tuttuun tapaan palvelu osaa suositella pelaajille sopiviksi katsomiaan haasteita, mikä helpottaa epäsuoraa kilpailua kavereiden kanssa.

Hot Pursuitin omistamisesta tarjotaan myös lojaliteettibonus Shift 2:een kahden ylimääräisen auton muodossa. Kirjautumalla peliin Hot Pursuitissa käyttämällään tunnuksella ajosimulaattoria voi tuunata uudenkarhealla Pagani Cinque Roadsterilla ja kilpailijat kyykyttävällä Lamborghini Reventon -poliisiautolla.

Shift 2: Unleashed

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Shift 2: UnleashedScore

Shift 2: Unleashed

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Kovaääninen ja kaupallinen, mutta myös vakavammista kilpailijoistaan edukseen erottuva. Shift 2 on tunnelmallaan pätevä ajopeli.Ladataan seuraavaa sisältöä