Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Atlanta Reign ja SharP eri teille

Ruotsalaispelaaja ja Atlanta Reign eivät jatka yhdessä syistä, joita ei haluttu avata.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch-joukkue Atlanta Reign ilmoitti ruotsalaispelaaja Hugo "SharP" Sahlbergin jättävän joukkueen kauden 2021 kynnyksellä. Syytä ratkaisuun ei kerrottu, mutta organisaatio kertoi toivovansa ex-pelaajalleen kaikkea hyvää.

"With this past season's downswings as well as our reigning moments, you always were ready on call to showcase your talents and incredible teamwork to match. Your name will always be a part of Reign's history."

Atlanta Reignillä on jo valmiiksi kokoonpanon täydeltä pelaajia, mutta koska vaihtopenkillä ei ole tällä hetkellä ketään, joutunee tiimi nappaamaan itselleen lisävahvistuksen ennen kauden alkua.

Overwatch
Photo: Atlanta Reign

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä