Suomi
Gamereactor
laitearviot

Asus MX38VC

Asus antoi testiin sisällöntuottajille suunnitellun näytön, jolla voikin tehdä enemmän kuin mitä ensivaikutelma paljastaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Jokin aika sitten Gamereactorissa arvioitiin Asus Art PA90, joka pyrkii vastaamaan muun muassa Youtuben luomaan tarpeeseen tietokoneesta. Laite, jossa on tehoa, ja jolla helppoa tuota kuvaa ja ääntä haluamiinsa verkkopalveluihin. Niin sanottua creator-laitteistoa tuotetaankin enemmän kuin koskaan, ja vaatimukset ovat varsin yksinkertaiset: kaunis, pienikokoinen ja toimiva. Yhdessä PA90:n kanssa on nyt testattu erittäin kallista näyttöä MX38VC. Hintaa on melkein 1400 euroa. Kyseessä onkin sitten erittäin hyvä näyttö.

HQ
Asus MX38VC

Ensinnäkin näyttö on erittäin kaunis katsoa. Kaartuva näyttö on muovia, mutta se tuntuu silti riittävän vankasti tehdyltä. Vankan jalan ansiosta näyttö ei heilu pöydälläkään. Näyttö antaa itsestään välittömästi ammattimaisen vaikutelman. Kaarevuus on 2300R tai 178 astetta. Kuvasuhde on 21: 9. Näyttö ei siis ole yhtä kaareva kuin mitä kilpailijoissa yleensä.

Jalka on oikeastaan aika innovatiivinen. Se nimittäin toimii langattomana latausasemana puhelimelle tai AirPodeille. Tavallisen lataajan lukema on 5W, kun MX38VC on peräti 15W.

Asus MX38VC
Tämä on mainos:

Näytön takana on paljon erilaisia mahdollisuuksia laitteiden liittämiseen. HDMI, DisplayPort, Type-C, USB 3.0 ja paikka mikrofonille ja kuulokkeille. Lisäksi kevyellä levyllä johdot pystyy piilottamaan pois tieltä.

Mukana ovat myös kaiuttimet. Ne ovat kaksi 10W stereokaiutinta, jotka toimivat varsin mukavasti. Pohjana on Asusin SonicMaster-teknologia. Lopputulos onkin paras tällä hetkellä sisäänrakennetuissa näytöissä, ja bluetooth-tuki on niin ikään mukana. Omaa äänimaailmaa pääsee muokkaamaan AudioWizard-ohjelmistolla.

Asus MX38VC

Itse näyttö on 38" ja 4K (3840x1600). Näytön reuna on hyvin ohut, ja tuntuma on avara. IPS-paneeli tuottaa järkevän kirkkauden 300 NITS. Asus Eye Care ehkäisee haitallista sinistä valoa pitkässä käytössä. Harmillisesti HDR ei ole mukana, mikä on kammottava puute tämän hintaluokan näytössä. Onneksi sentään 100HZ tuki on.

Tämä on mainos:

Asus MX38VC on huomattavan kallis, ja suunnattu siten ehdottomasti vain teknologisille eläimille. Se sopii hyvin myös tavalliseen toimistotyöhön ja puhelimien lataamiseen.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä