Suomi
Gamereactor
uutiset
Tekken Tag Tournament 2

Astetta kreisimpi taistelupeli

Wii U:n Tekken Tag Tournament 2 videolla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tekken Tag Tournament 2 julkaistiin tänään Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle, mutta yksi versio on vielä matkalla. Peli julkaistaan myöhemmin tänä vuonna Wii U:lle, jonka tarjoama lisäsisältö ruuvaa huumoriruuvit kaakkoon.

Wii U -versiossa on mahdollista kahjoilla esimerkiksi Marion, Luigin, Bowserin, Linkin ja Zeldan asuissa. Lisäksi kentille voi pulpahdella Super Mushroomeja, jotka suurentavat tai pienentävät hahmojen kokoa. Oheinen Wii U -traileri kertoo kaiken tarpeellisen.

Tekken-fanien kannattaa myös käydä osallistumassa lokakuussa pelattavaan Tekken Tag Tournament 2 -turnaukseen, joka voi viedä Pariisiin.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Tekken Tag Tournament 2Score

Tekken Tag Tournament 2

ARVIO. Kirjoittaja Joni Eriksson

Tekken-sarjan uusin vesa jatkaa pelillisesti vakuuttavalla linjalla ja tarjoaa höysteeksi sarjan laajimman hahmovalikoiman.

Tekkenin Suomen mestari haussa

Tekkenin Suomen mestari haussa

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Suomen mestari ja EM-edustaja selviää Kampin Anttilassa Helsingissä lauantaina 20. lokakuuta. Osallistu tai tule seuraamaan kisaa paikan päälle!

Tekken-turneessa upeat palkinnot

Tekken-turneessa upeat palkinnot

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Karsinnoissa vielä tilaa! Tartu elämäsi tilaisuuteen ja kilpaile SM-tittelistä, mahtavista tavarapalkinnoista sekä huikeasta edustusmatkasta Pariisiin.Ladataan seuraavaa sisältöä