Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Assetto Corsa

Assetto Corsan konsoliversio myöhästyy taas

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kunos Simulazionilla vaikuttaa olevan pahoja ongelmia saada Assetto Corsa -ajopelin konsoliversiot valmiiksi. Konsoleille kaahailun piti ilmestyä alun perin jo huhtikuussa, josta se viivästyi kesäkuulle. Nyt tiedossa on jälleen uusi parin kuukauden myöhästyminen.

Julkaisija 505 Games ilmoitti tänään, että Assetto Corsa nähdään nyt PS4:llä ja Xbox Onella vasta 26. päivä elokuuta. Mitään varsinaista syytä ei aikataulusta lipsumiselle ei kerrottu, mutta oletettavasti studio yksinkertaisesti kaipaa lisää aikaa nettikoodin viimeistelyyn ja kansipeltien kiillotukseen.

PC:lle Assetto Corsa ilmestyi jo joulukuussa 2014, joten konsoliomistajilla on ollut jo pitkä odotus pelin suhteen.

HQ
Assetto Corsa

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Tulossa Ferrari Hublot Esports Series

Tulossa Ferrari Hublot Esports Series

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ferrari on julkistanut, että tulossa on Ferrari Hublot Esports Series, ja se pelataan Assetto Corsassa. E-urheilukisa on avoinna kaikille 18 vuotta täyttäneille...Ladataan seuraavaa sisältöä