Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Assetto Corsa

Assetto Corsa ilmestyy PS4:lle ja Xbox Onelle 22.4. - kaikki PC-sisältö mukana

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ajosimulaattori Assetto Corsa on nyt saanut julkaisupäivän konsoleilla. Peli saapuu PS4:lle ja Xbox Onelle 22. huhtikuuta. Peli ilmestyi PC:llä jo yli vuosi sitten, ja konsoliversioihin luvataan kaikki sisältö, joka on aikaisemmin ilmestynyt kotitietokoneelle. Molemmat konsoliversiot tukevat 60 fps-kuvapäivitystä ja PS4 yltää myös 1080p-resoluutioon. Xbox Onella vastaava on kuitenkin vain 900p.

Pelin ohjaaja Marco Massarutto kertoi Gamereactorin haastattelussa tällä viikolla, että studio tehnyt lujasti töitä käännöksen eteen. Sujuva 60fps-kuvanpäivitys on hänen mukaansa ollut yksi tärkeimpiä tavoitteita. "Lopulta kaiken kehitystyön jälkeen olemme saaneet aikaan hienon lopputuloksen", iloitsi Marco Massarutto. Täysi haastattelu on tulossa Gamereactorin sivuille lähiaikoina.

Assetto Corsa
Assetto CorsaAssetto Corsa
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Tulossa Ferrari Hublot Esports Series

Tulossa Ferrari Hublot Esports Series

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ferrari on julkistanut, että tulossa on Ferrari Hublot Esports Series, ja se pelataan Assetto Corsassa. E-urheilukisa on avoinna kaikille 18 vuotta täyttäneille...Ladataan seuraavaa sisältöä