Suomi
Gamereactor
uutiset
Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa Competizionen Playstation 4 -pelikuvaa yksinoikeudella Gamereactorissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Yllä oleva video on tallenne täydestä skabasta Silverstone Circuitilla Assetto Corsa Competizione -pelissä Playstation 4:llä. Kunos Simulazionin ammattilaisajajat halusivat antaa materiaalin yksinoikeudella Gamereactorille osana Game On -kesää. Assetto Corsa Competizione julkaistaan konsoleille huomenna (myös Xbox One).

Kunos Simulazionin "Co-Founder" ja "Executive & Licensing Manager" Marco Massarutto päätti antaa Gamereactorille videohaastattelun, jossa hän kertoi konsolikäännöksen kehityksestä ja haasteista.

Assetto Corsa Competizione on Xbox Onella ja PS4:llä Kunos Simulazionin ja d3t Ltd -firman käsialaa. Britanniassa majaansa pitävä studio on työskennellyt italialaisten asiantuntijoiden kanssa "18-20 kuukautta" aina tähän asti Massarutton mukaan. Siirto konsoleille on tehty "alusta alkaen", ja parannuksena on muun muassa konsoliystävällisempi käyttöliittymä. Käytössä on ollut Unreal Engine 4, ja PC-versiossa nähty fysiikka ja tekoäly on pidetty mukana. Vaativuuden vuoksi ruudunpäivitys on 30 ruutua sekunnissa. Tuettuna ovat "kaikki modernit ratit".

Kunos Simulazioni keskittyy yksinomaan GT-sarjaan, ja jokainen auto on erilainen niin ulkonäön ja äänen puolesta, mutta myös käsittelyn suhteen. Tekijöiden mukaan on parempi ajaa 25 erilaisella autolla kuin 140 hyvin samanlaisella autolla.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä