Suomi
Gamereactor
uutiset

Assembly Winter 2023 pidetään helmikuun lopussa Helsingin Messukeskuksessa

23.-26.2.2023 pidetään hauskaa seurassa kellon ympäri.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Telian pitämä Assembly Winter järjestetään taas Helsingin Messukeskuksessa torstaista 23. aina sunnuntaihin 26. helmikuuta 2023 saakka. Luvassa on neljä päivää pelaamista, viihdettä ja hauskanpitoa kellon ympäri. Tulevaa tarjontaa hehkutti Event Director Emilia Mikkola.

"Assemblyn ohjelmaa on uudistettu entistä monipuolisemmaksi. Pelaamisen ja esportsin lisäksi ohjelmassa on monenlaisia aktiviteetteja, vaikuttajia ja striimaajia, viihdettä ja artisteja sekä demoskene-ohjelmaa. Haluamme tehdä tapahtumasta houkuttelevan myös pelaajakohderyhmää laajemmalle yleisölle."

Assembly Winter on perinteisesti tunnettu LAN-tapahtumana, mutta ilman omaa pelikonetta ja konepaikkaa tulevat kävijät pääsevät pelaamaan koko tapahtuman ajan muun muassa Assygames-osastolla, Nintendo Switchin osastolla sekä Sugoin Arcade-pelialueella. Ohjelmassa on myös useita seminaareja pelikulttuurista kiinnostuneille.

Ohjelmassa on odotetusti kovatasoista e-urheilua niin NHL:ssä kuin CS:GO:ssa muita pelejä unohtamatta.

Se uusi juttu on Assembly Music. Cledos ja Davi ottavat päälavan haltuun torstaina 23. helmikuuta, ja Paulin Pelivideoista tuttu DJ Pauli vetää perjantaina 24. helmikuuta live-keikan Assemblyn päälavalla.

Näillä mennään.

Assembly Winter 2023 pidetään helmikuun lopussa Helsingin Messukeskuksessa
Otto Jahnukainen


Ladataan seuraavaa sisältöä