Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV:n tarkkuutta korotetaan PS4:llä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Assassin's Creed IV: Black Flag julkaistaan Playstation 4:lle 900p:n natiiviresoluutiolla, mutta Ubisoft puuhaa resoluutioon jo korotusta. Pian valmistuva päivitys nostaa resoluution täyteen 1080p:n tarkkuuteen tehden PS4-versiosta ensimmäisen tälle tasolle yltävän konsoli-Assassinin.

Päivitykseen sisältyy myös ehostettu anti-aliasointitekniikka, joka silottelee pikselöitymistä esimerkiksi laivojen mastoista lähtevistä köysistä.

Ubisoft sanoo, ettei 1080p:n ja 900p:n välillä ole järin näkyvää eroa toisin kuin 1080p:n ja 720p:n. Siksi anti-aliasoinnin vaikutus voi olla parannuksista jopa merkittävämpi.

900p:n tarkkuudella varmistettiin, ettei peli putoaisi alle 30 kuvan ruudunpäivitysnopeuden. Kun peli oli lähetetty painoon, osa kehitystiimistä jatkoi viimeistelyä ja optimointia, joka välitetään ostajille päivityksessä.

Parannettu anti-aliasointitekniikka julkaistaan myös Xbox One -versioon, joka ilmeisesti piirretään 900p:n tarkkuudella. Ubisoft ei ole kuitenkaan sanonut, tuleeko Xbox Onelle resoluutiokorotusta.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä