Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed II

Assassin's Creed -elokuva teattereihin aikaisintaan 2016

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelien kääntäminen elokuvamuotoon ei ole helppoa, ja viivästykset tuotantohelvetissä ovat arkipäivää. Myöhästymisen mörkö on iskenyt nyt myös Assassin's Creed -elokuvan tuotantoon. The Hollywood Reporter -lehden mukaan rainan julkaisu on nyt siirretty syksyltä 2015 vuodelle 2016. Vuodenaikaa ei tosin kerrottu.

Varmat tiedot elokuvasta ovat muuten pidetty visusti salassa, mutta leffan pääosiin on huhuiltu Michael Fassbender Ezion ja Robert Downey Jr. Leonardo Da Vincin rooleihin. Uusin myöhästyminen johtuu THR:n tietojen mukaan käsikirjoituksen uusimisesta sekä tuotantoaikataulun muutoksista.

Assassin's Creed II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Renessanssiajan Italiassa salamurhaajasuvun nuorin vesa hautoo verikostoa ja saa itseltään Leonardo da Vinciltä runsaasti apua. Viihdyttävää, vaikka kaikki ei nappiin osukaan.

0
Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei ole vielä ohitse maailmalla, joten Ubisoft haluaa tarjota ilmaista viihdettä. Aina 17. huhtikuuta klo 16:00 saakka Assassin's...

2
Assassin's Creed Embers -haastekisa

Assassin's Creed Embers -haastekisa

UUTINEN. Kirjoittaja Gamereactor

Ubisoftin julkaisemissa animoiduissa lyhytelokuvissa luodaan lyhyt katsaus suositun salamurhaajan Ezio Auditoren elämään. Katso alta molemmat noin kymmenen minuuttia...Ladataan seuraavaa sisältöä