Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed Jade

Assassin's Creed Codename Jade -pelin suljettu beetatestaus alkaa elokuussa

Ensimmäinen testi toivottaa tervetulleiksi pelaajia kaikkialta maailmasta sekä iOS:llä että Androidilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on viime aikoina puhunut melko äänekkäästi Assassin's Creed Codename Jade -pelistä, ja samalla kuultiin mobiilipelaamisen saavan huomattavasti isomman roolin Ubisoft Forward -pelissä noin kuukausi sitten. Tapahtuman aikana paljastettiin, että Codename Jade saa uuden beetatestin. Julkaistun blogiviestin mukaan Ubisoft vahvistaa, että ensimmäinen Codename Jaden suljettu beeta alkaa 3. elokuuta 2023, ja se toivottaa tervetulleeksi pelaajia "kaikilta puolilta maailmaa" sekä iOS- että Android-laitteilla.

On kuitenkin sanottava, että koska tämä on suljettu beetatesti, sinun on rekisteröitävä tapahtumaan ja toivottava, että sinut hyväksytään osallistumaan. Tätä varten on avattu kyselylomake, jonka kautta hyväksytään kutsujaksoon 27. heinäkuuta alkaen. Pelin ennakkolataus avautuu 1. elokuuta ja varsinainen testiajankohta järjestetään 3.-11. elokuuta. Saadaksesi linkin kyselyyn sinun on ensin kirjauduttava pelin Discord-palvelimelle.

Mitä tulee alustoihin, joilla beeta-versio on käytettävissä, meille kerrotaan, että Androidilla kaikki laitteet, joissa on Snapdragon 865 tai uudempi ja joissa on Android 10, ovat kelvollisia, kun taas iOS:lle tarvitset iPhone 11:n tai uudemman mallin.

Mitä tulee Assassin's Creed Codename Jade -debyyttiin, Ubisoft ei ole vielä kertonut tarkkaa päivämäärää.

Assassin's Creed Jade

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä