Suomi
Gamereactor
arviot
NHL 23

NHL 23

Kiekko putoaa jäähän. NHL 23 on täällä ja luistimet on nauhoitettu. Onko jää todella äskettäin pesty vai onko se samaa jäätä kuin viime vuonna?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tervetuloa NHL 22 2.0:aan. Sainko kopion viime vuoden pelistä vahingossa? No, tämä on ilmeisesti uusi NHL 23. On vaikea saada se tuntumaan uudelta, kun melkein kaikki on vähintään vuoden vanhaa. Onneksi ainakin vanha grafiikkamoottori on jätetty taakse, sillä sitä käytettiin aivan liian kauan.

Viime vuonna saimme päivitetyn grafiikkamoottorin ja odotimme kaikki innolla, kuinka EA Sports käyttäisi sen uudenkarheaa tehoa. Ainakin lopputulos oli joka tapauksessa kauniimpi. Peli näyttää suurimmaksi osaksi todella hyvältä ja nyt mukana on jopa NHL-joukkueiden oikeita animaatioita jäällä ennen peliä. Kuvittele mielessäsi hieno ajanjakso, jota yleisö pääsee katsomaan ennen ottelun alkua. Se näyttää todella hyvältä, mutta jostain oudosta syystä pelintekijät ovat päättäneet mallintaa sen vain kuudelle eri joukkueelle. Eikä sitä kuitenkaan tapahdu joka pelissä. Grafiikka on muuten edelleen hyvä, kuten viime vuonnakin.

NHL 23

Uutta on kuitenkin vahva keskittyminen naisjääkiekkopelaajiin. Nämä ovat nyt saatavilla esimerkiksi Ultimate Team -tilassa ja kannessa on kanadalainen Sarah Nurse. Tämä on ensimmäinen kerta pelisarjan historiassa, kun naispelaaja esiintyy virallisessa, kansainvälisessä versiossa. Trevor Zegras puolestaan on ensimmäinen Anaheim Ducksin pelaaja kannessa. Historiallista siellä ja täällä.

Tämä on mainos:

Siihen historia kuitenkin päättyy. Be a Pro on aivan kuten ennenkin, viimeistä yksityiskohtaa myöten. On erittäin surullista, että tietyt pelitilat eivät saa rakkautta ollenkaan osakseen, ja ne on vain kierrätetty edellisiltä vuosilta. Mutta on yksi pelitila, johon on panostettu voimakkaasti. Aivan kuten missä tahansa muussa urheilupelissä. Ja se on Hockey Ultimate Team eli HUT. Se on sinänsä edelleen pelottavan samanlainen, jollaisena se on meille aiemminkin tarjottu. Naispelaajat tuntuvat ainoalta todelliselta uudistukselta. Sinun täytyy tuttuun tapaan ostaa korttipakkauksia ja toivoa saavasi yhden parhaista pelaajista. Jos pidät Hockey Ultimate Teamin pelaamisesta, et kuitenkaan tule pettymään, sillä sitä voi kutsua syvälliseksi pelitilaksi, jossa on haasteita ja kilpailuja sekä offline- että online-tilassa.

NHL 23

Yksi itse asiassa aivan uusi asia ovat niin sanotut paniikkisukellukset. Pelaajat voivat toimia näin irtokiekon lähellä, esimerkiksi maalin edessä. Kaksoisnapauttamalla joko syöttöpainiketta tai laukauspainiketta pelaaja sukeltaa kiekon perään yrittääkseen lyödä kumilätkän maaliin tai huitaistakseen sen joukkuetoverilleen. Varmasti hyvä lisä, mutta kun tämä on pelin suurin uutinen, voi sanoa tuoreen painoksen kehittyneen todella vähän viime vuodesta.

Mutta uutukaista on silti hauska pelata. Kun olen jäällä haastamassa tai taklaamassa vastustajaa, kokonaisuus tuntuu viihdyttävältä. Aivan kuten aiemmissa arvosteluissa olen maininnut, kontaktit tuntuvat kiinteiltä. Vastustajan (jolla on kiekko tietysti, en halua pelata vaarallisesti) yli ajaminen keskellä avojäätä tuntuu kuin juna törmäisi ostoskärryyn. Ääniefekti saa minulta "oooh-huudon" useaan otteeseen. Tavanomaisilla asetuksilla kyseiset taklaukset johtivat usein liian karskeihin kamppailuihin ja tappeluita esiintyi kahden minuutin välein. Ensimmäisessä pelissäni ottelussa oli neljä tappelua huolimatta fyysisten elementtien puuttumisesta. Vastustajan olivat luultavasti vain nousseet väärällä jalalla. Sama koskee myös selostajaa ja kommentaattoria. Tai he eivät koskaan nukahtaneet, mutta sattuvat olemaan liian hankalia. Haukottelevat ja huutavat milloin sattuu. Otteluselostajien laadulle ei voi jakaa kiitosta.

Tämä on mainos:
NHL 23

Kokonaisuuden kirsikka kakun päällä on World of CHEL -pelitila. Mielestäni tämä on edelleen pelin hauskin tila. Täällä voit luoda oman pelaajasi ja halutessasi pukea hänet erilaisiin ja mitä kummallisimpiin vaatteisiin. Valittavina on toki myös normaaleja asusteita, jos välttämättä haluat. Tämä pelitila on pohjimmiltaan online-pelaamisen keskus, ja se on parhaimmillaan ja hauskimmillaan silloin, jos sinulla peliseuraa. World of CHEL sisältää myös Pro-Am-tilan, jos haluat pelata offline-tilassa. Kyseessä on samantyyppinen ottelu, jota voit pelata verkossa, mutta sen sijaan vastassa on tietokoneohjattuja pelaajia. Muita pelitiloja ovat Threes and Ones Eliminators, mikä kuulostaa juuri nimensä mukaisesti eliminoinnilta: hävinnyt joukkue putoaa jatkosta. Tätä on siis mahdollista pelata enimmillään kahden muun pelaajan kanssa tai yksin. EASHL on paikka, jossa voit luoda seuran ystävien tai vihollisten kanssa ja pelata muita joukkueita vastaan ​​noustaksesi sarjajärjestelmässä ylöspäin porras kerrallaan. Tämä on erittäin hauskaa viihdettä, jos sinulla on joukko ystäviä samassa joukkueessa. Jos haluat mieluummin pelata yksin, voit myös hypätä EASHL Drop-iniin, johon haetaan kaksi verkkopelaajien joukkuetta (viisi pelaajaa plus maalivahti) toisiaan vastaan. Tietokonepelaajat täyttävät mahdolliset puuttuvat pelipaikat.

NHL 23

NHL 23 ei todellakaan tunnu uudelta. Se on NHL 22 pienellä päivityksellä. On silti hauskaa pelata, ihastella näyttäviä taklauksia ja nauttia täydellisen hienosta jääkiekkotunnelmasta. Parhaimmillaan meno on juurikin kavereiden kanssa. Mutta valitettavasti ei kannata maksaa täyttä hintaa jääkiekkopelistä, jossa ei ole juurikaan uutta materiaalia. Naisjääkiekkopelaajien lisääminen on tietysti plussaa suuremman pelaajakunnan myötä, ja kiekon perään sukeltaminen on piristävä uudistus, mutta huomaat pian, että uudesta sisällöstä on pulaa. Tänä vuonna en voi edes sanoa, että peli on ottanut askelen oikeaan suuntaan. He eivät ole liikkuneet eteenpäin lainkaan.

06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Taklaukset ovat todella tuntuvia, CHEL on viihdyttävä online-pelitila, hauska pelata ystävien kanssa
-
Samanlainen kuin viime vuoden versio, huonot kommentaattorit, muuttumattomat pelitilat
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
NHL 23Score

NHL 23

ARVIO. Kirjoittaja Gamereactor SE (Kääntänyt: Toni Turunen)

Kiekko putoaa jäähän. NHL 23 on täällä ja luistimet on nauhoitettu. Onko jää todella äskettäin pesty vai onko se samaa jäätä kuin viime vuonna?



Ladataan seuraavaa sisältöä