Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Creative SXFI Product Showcase

Creative SX-FI Gamer on videopelaamiseen viritetty versio Creativen Super X-Fi -kuulokemikrofonista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hyvän pelaamiseen tarkoitetun kuulokemikrofonin lisäksi on laitettava paukkuja mahtavan mikrofonin kehittämiseen nimeltä CommanderMic.

Creative SX-Fi Gamer on suunniteltu kovan luokan videopelaajat mielessä. Tärkeää on ollut, että Super X-Fi -teknologia on hyvin edustettuna pelin tiimellyksessä. 50 mm ajurit varmistavat tarvittavan äänimaailman, ja RGB-renkaat tekevät kuulokkeista myös erottuvan.

Super X-Fi tuottaa paitsi realistisen, holografisen äänen, ja lisäksi sillä voi tehdä omanlaisiaan käyttäjäprofiileita ja EQ-asetuksia pohjaten omien korvien malliin. Super X-Fi kartoittaa omat korvat, ja näin saadaan luoduksi se paras äänimaailma yksityiskohtineen. Käyttäjä unohtaa pitävänsä kuulokkeita, sillä ääni kuulostaa samalta kuin korkealaatuisesta ammattilaislaitteesta toistettuna.

Videopelaamiseen mukana on Battle Mode, joka vahvistaa askelten ja aseen lataamisen ääniä. Lisäksi optimoidaan tilan tuntu ja salamannopea äänen suunta ja tarkkuus.

CommanderMicissä on ainutlaatuinen akustinen muotoilu, ja kovien puhinoiden suodatin. Mutta ne ovat enemmän kuin ammattilaistasolla pärjäävät kuulokkeet. Mukana on myös SXFI inPerson -teknologia, joka vaimentaa ylimääräiset äänet keskittyen kokonaan ihmisen puheääneen. Näin varmistetaan, että ääni kuuluu kaiken aikaa hyvin ja selvästi.

Kuulokkeet on vuorattu pehmeällä hyvälaatuisella keinonahkaisella muistivaahdolla, jotka on helppo irrottaa puhdistusta varten. Yhteys tietokoneen kanssa tehdään erityisesti suunnitellulla Kevlar USB-kaapelilla kiedotulla alumiinilla ja kuparilla. Ulkopuoli on sitten kääräisty nailoniseen punokseen.

Creative SXFI Product Showcase

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.



Ladataan seuraavaa sisältöä