Suomi
Gamereactor
artikkelit

Tulossa olevat kuumat indie-pelit vuonna 2017, osa 5/5

Katsaus tulossa oleviin indiepeleihin päättyy.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Paljon julkisuutta saavien AAA-julkaisujen ohella ilmestyy myös paljon itsenäisten eli niin sanottujen indie-kehittäjien pelejä. Gamereactor kokosi tulevista pienjulkaisuista ne kaikkein kuumimmat yhdeksi artikkelisarjaksi.

Wizard of Legend (PC)
Wizard of Legend on luolastojen koluamisesta pitäville hieno pikselinen kokemus. Nopeatempoinen toiminta yhdistyy roguelike-elementteihin ja hyvin tehtyyn pikselitaiteeseen. Tulossa on sekä yksinpeli että kilpailullinen moninpeli.

HQ

Kieru (PC)
Kieru yhdistää Sin City -elokuvasta tutun ulkoasun Kill Billin tyyliseen miekkailuun. Tämä deathmatch-painotteinen peli laittaa pelaajat vaanimaan toisiaan mustavalkoisissa ympäristöissä. Tarkoituksena on tietysti päästää viholliset päiviltä mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Tämä on mainos:
HQ

Abandon Ship (PC)
Faster Than Light -pelin avaruusmaisemat vaihtuvat merellisiin ympäristöihin. Hirviöt, viholliset ja monet muut vaarat vaanivat pelaajia heidän etsiessään onneaan maailmassa, jossa kuolema on lopullinen ja taistelu taktista.

HQ

Gibhard (PC)
Aiemmin artikkelisarjassa on kerrottu pelistä Strafe, ja Gibhard vaikuttaa hyvin samanlaiselta. Nopeatempoinen ammuskelu innoittuu klassisesta Doomista yhdistäen mukaan satunnaisesti muodostuvia ympäristöjä.

Tämä on mainos:
Tulossa olevat kuumat indie-pelit vuonna 2017, osa 5/5
Tulossa olevat kuumat indie-pelit vuonna 2017, osa 5/5

Jupiter Hell (PC)
Roguelike-tyylin DoomRL-pelin tehneen joukon seuraava projekti on Jupiter Hell. Se on vuoropohjainen roguelike-peli, joka omaksuu monia lajityypin perinteitä laittaen ne Doomin kaltaiseen isometriseen ympäristöön. Tässä on peli taktisen haasteen ystäville.

HQ

Ultimate General: Civil War (PC)
Onnistuneen Ultimate General: Gettysburgin jälkeen Game-Labs palaa astialle samaan historialliseen aikakauteen. Tällä kertaa luvassa on tietysti edeltäjäänsä monipuolisempi ja laajempi kokemus kattaen koko Yhdysvaltain sisällisodan yhden taistelun sijasta.

HQ

Caves of Qud (PC)
Tämä roguelike-peli haluaa säilyttää menon perinteisenä. Caves of Qud on ollut Steamin Early Access -palvelussa jo hyvän tovin, ja Freehold Games on lisännyt siihen jatkuvasti uutta sisältöä. Paljon on hallittavana, mutta lajityyppiin vihkiytyneille Caves of Qudilla on paljon annettavaa.

HQ

Pathway (PC)
Pathwayssa on selkeä pikseligrafiikka, ja peli sijoittuu 1930-luvun maisemiin. Tarkoituksena on tutkia muinaisia temppeleitä ja hautoja. Taistelut käydään vuoropohjaisina nyrkkitappeluina. Hurmaavan näköinen se ainakin on.

Tulossa olevat kuumat indie-pelit vuonna 2017, osa 5/5

Tokyo 42 (PC, PS4, Xbox One)
Tokyo 42:n erikoinen visuaalinen ilme yhdessä isometrisen näkökulman kanssa tekevät pelistä mieleenpainuvan. Luvassa on hiiviskelyä, murhanhimoista pelattavuutta ja siihen päälle värikäs taiteellinen tyyli.

HQ

RimWorld (PC)
RimWorld asettaa pelaajan vastaamaan pienen siirtokunnan olemassaolosta ympäristön raivoa vastaan. Tulossa on hyvinkin yksityiskohtainen simulaatio, jolloin ulkoa päin tuleva uhka on yhtä tärkeä huomioitava kuin sisältäkin tuleva.

HQ

The Last Night (PC)
The Last Nightista ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan. Tämä elokuvallinen tieteisteemainen tasoloikka vaikuttaa kuitenkin niin mielenkiintoiselta, että se kannattaa mainita.

Tulossa olevat kuumat indie-pelit vuonna 2017, osa 5/5

Dusk (PC)
Quakesta innoittunut ammuskelu kumartaa syvään wanhoille hyville ajoille PC:n ammuskelupeleissä. Dusk muistuttaa sellaisia merkkiteoksia kuin Hexen, Half-Life ja Rise of the Triad. Nopeatempoinen toiminta jakautuu kolmeen erilaiseen osaan. Mukana on toki myös kilpailullinen moninpeli.

HQ

The Infectious Madness of Doctor Dekker (PC)
Her Story teki vaikutuksen vuonna 2014. Seuraava peli on oleva The Infectious Madness of Doctor Dekker, joka on ihmisten näyttelemä eli niin sanottu live action -murhamysteeri.

HQ

Everspace (PC)
Everspace keskittyy toimintaan ja nopeatempoiseen pelattavuuteen. Kolmiulotteisen ammuskeluseikkailun voi kokea joko ensimmäisestä tai kolmannesta persoonasta. Roguelike-elementit takaavat jokaisen kuoleman olevan opetus, mutta lisäksi rohkaisuksi saa parempia tavaroita seuraavaan selviytymiseen.

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä