LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      artikkelit

      Top 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuilta

      Perinteiset E3-messut käynnistyvät 9. kesäkuuta Los Angelesissa. Toimitus kokosi seitsemän peliä, joista janotaan lisätietoa.

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Vuosittaiset E3-messut ovat pitäneet pintansa pelialan tärkeimpänä yksittäisenä tapahtumana. Messut eivät kävijämäärissä kilpaile enää Gamescomin kanssa, mutta messuilla on eri tarkoitus. E3-messut ovat nimenomaan pelialan kohtaamispaikka, kun taas Gamescom on pelaajien kohtaamispaikka. E3 on uutisarvoltaan ehdottomasti vuoden suurin pelitapahtuma. Elokuussa seuraava Gamescom puolestaan päästää pelaajat testaamaan uutuuksia.

      Oheen on koottu seitsemän peliä, joista toimituksessa janotaan lisätietoa. Lista ei välttämättä sisällä kaikkia niitä pelejä, joita olettaisi näkevänsä suitsutettavan näin E3:n alla, mutta halusimme poimia mukaan nimikkeitä, joiden kohdalla ei vielä kärsitä info-ähkystä.

      Luonnollisesti tilaa on aina myös yllätyksille, mutta uusista julkistuksista tiedämme vasta lehdistötilaisuuksien jälkeen.

      UNCHARTED 4
      The Last of Us sai hetkeksi unohtamaan Naughty Dogin rautaisen Uncharted-sarjan, joka palaa nyt jo neljännellä osallaan. Rima on tällä kertaa ennennäkemättömän korkealla, kiitos edellä mainitun maailmanlopunseikkailun sekä tietenkin Uncharted 3: Drake's Deceptionin. Uncharted 4 on herättänyt spekulaatioita, koska sen varhaisessa teaser-trailerissa ei nähty Nathan Drakea, jonka tarina kuitenkin tavallaan päättyi jo edellisessä osassa. Samaten Unchartedin alkuperäisen käsikirjoittajan Amy Hennigin loikka muualle on mutristanut suita.

      Tämä on mainos:
      HQ

      Naughty Dogilla on silti hyppysissään niin paljon kokemusta, että pelistä tulee takuulla vähintäänkin hyvä ja mahdollisesti loistava. Playstation 4:lle kehittäminen on tietenkin asettanut uusia haasteita studiolle, koska PS3:lla loistanutta teknologiaa ei voida käyttää sellaisenaan, mutta E3 on täydellinen paikka näyttää maailmalle, mistä tuhma koira pissaa.

      HALO 5: GUARDIANS
      Master Chiefin seuraavalla seikkailulla on tarve todistaa, että sarja on yhä voimissaan. Halo 4 oli kieltämättä mukava räiskintä, mutta sen moninpeliosio - joka on kieltämättä Halon ydin - jäi 343 Industriesin käsissä huterammaksi kuin Bungien aikana. Halo 5: Guardiansin kohdalla 343 ei voi enää vedota kokemattomuuteensa. Jos tiimin on aikomus nostaa Halo-sarja uuteen loistoon, on se tehtävä nyt. Paine on kova, sillä jokainen harha-askel voi vesittää sarjan maineen.

      Top 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuiltaTop 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuilta
      Tämä on mainos:
      HQ

      E3-tarjonta on Halon osalta vielä arvailujen varassa, joskin liikkeellä on ollut huhuja Halo 2: Anniversarystä, joka toisi mukanaan beta-avaimen seuraavien kuukausien aikana pintaan nousevaan ydinsarjan peliin. Voimme vain odottaa sormet ristissä ja toivoa 343:n pystyvän vastaamaan odotuksiin.

      QUANTUM BREAK
      Remedyn Quantum Breakista on tarjoiltu vain tipoittain tietoa viimevuotisen julkistuksen jälkeen. Tiedämme, että se tulee vuonna 2015 ja tarina kietoutuu aikarepeämän ympärille. Kerronnan keinona käytetään pelin lisäksi tv-sarjaa, mutta näiden varsinainen muoto on vielä hämärän rajamailla. Studio on mahtipontisesti luvannut, että Quantum Break on ultimaattinen Remedy-kokemus, joka ammentaa Max Paynen elokuvamaisesta toiminnasta ja Alan Waken tv-sarjamaisesta tarinankerronnasta. Kiinnostavaa settiä siis.

      HQ
      Top 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuiltaTop 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuiltaTop 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuiltaTop 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuilta

      Remedyn mukaan Quantum Breakista nähdään pelidemo Gamescom-messuilla elokuussa, mutta tämä ei vielä sulje pois uuden trailerin mahdollisuutta E3:ssa. Pienikin tiedonjyvä pelistä olisi poikaa; sen verran kovasti Suomen pelialan uutta lippulaivaa odotetaan.

      EVERYBODY'S GONE TO THE RAPTURE
      Viime Gamescomissa julkisuuteen rynnistänyt peli jätti jälkeensä enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, mutta se onnistui vakuuttamaan meidät omasta omalaatuisuudestaan. Everybody's Gone to the Rapture sijoittuu maailmanlopun jälkimaininkeihin. Tyhjiä katuja, hiljaisuutta, ei edes zombeja, mitä tapahtui? Tarina seuraa kuutta hahmoa pienessä Shropshiren kylässä. Alunperin tarkoituksena oli, että jokainen läpipeluu kestäisi tunnin, mutta tästä rajoitteesta luovuttiin. Aika on silti edelleen tärkeä ulottuvuus pelissä.

      HQ

      Everybody's Gone to the Rapture hurmasi Dear Estherin perinnöllä ja omaperäisellä näkemyksellään maailmanlopusta kauniiden grafiikoiden kera. Se tuskin ilmestyy vielä tänä vuonna, mutta toivon mukaan se esiintyy E3:ssa.

      GAME OF THRONES - A TELLTALE GAMES SERIES
      Telltale Gamesin George R.R. Martin -tulkinnasta ei olla vielä paljoa pukahdettu, mutta tiedämme sen ainakin ajoittuvan rinnakkain televisiosarjan tapahtumien kanssa, joten kyseessä ei ole mikään etko-osa The Wolf Among Usin tapaan. Tarina ei myöskään suoraan toista tv-sarjan kuvioita, mutta näitä saatetaan kuitenkin sivuta. Game of Thronesin maailma on laaja ja täynnä monimutkaisia suhteita sekä näiden ketjureaktioita. Näistä aineksista voi syntyä herkullinen tarinavetoinen seikkailu.

      HQ

      Telltale on puskenut markkinoille uusia The Wolf Among Usin ja The Walking Dead: Season Twon jaksoja, ja työstääpä studio myös Tales from the Borderlandsia, mutta kansa vaatii Game of Thronesia. Telltale, älä nyt jätä toiveita täyttämättä!

      THE LEGEND OF ZELDA
      Nintendon korteissa on lisää Zeldaa. Se on fakta. Fakta on myös se, että Wii U kaipaa Nintendon kovimpia myyntitykkejä, koska kolmansien osapuolten tuki on menetetty. E3 olisi luontevin paikka paljastaa peli - vaikkakin Nintendo on päättänyt näyttää vain webcastin perinteisen lavashow'n sijasta.

      Vuonna 2011 demottua pätkää, jossa Link pieksi hirviötä upeassa teräväpiirrossa, ei voida vielä pitää tarkkana kuvauksena siitä, mihin sarja on suuntaamassa. Nintendohan esitteli jo 2001 realistisen näköistä Linkin ja Ganonin yhteenottoa, mutta julkaisi vuotta myöhemmin cel-shading-tyylisen Wind Wakerin.

      Top 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuiltaTop 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuilta

      Viime vuonna Nintendo Directissä nähty keskustelu Satory Iwatan ja Eiji Aonuman välillä viittasi siihen, että peli tulee eroamaan edeltäjästään. Nyt pelin muoto lienee jo lukkoon lyöty, joten julkistusta voi ihan hyvällä syyllä odotella. Nähtäväksi jää, ehtiikö uusi Zelda Nintendon suureksi talvijulkaisuksi tänä vuonna.

      ASSASSIN'S CREED: UNITY
      Olemme itsekin hieman yllättyneitä Assassin's Creedin hiippailusta tälle listalle, mutta onhan tähän syynsä - etenkin viime vuoden oivan Black Flagin jälkeen. Seitsenvuotias sarja on osoittanut, että se pystyy vielä uusiin ja yllättäviin vetoihin. Merirosvoteema tuuletti mukavasti sarjan ilmapiiriä ja sai monet ihastumaan sarjaan uudelleen. Toivon mukaan Ubisoft on kuunnellut kiitoksia ja etenkin niiden syitä.

      Top 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuiltaTop 7: Näitä pelejä odotamme E3-messuilta
      HQ

      Kihelmöintiä lisää se seikka, että Unity vie ensimmäistä kertaa Assassin's Creed -sarjan täysipainoisesti uuden sukupolven puolelle. Suunnitelmissa on erillinen peli vanhalle sukupolvelle. Uutta maustetta soppaan antaa myös tapahtumapaikaksi valittu Pariisi, joka painiskelee Ranskan vallankumouksen kynsissä.

      Kaikkia seikkailullinen historiantunti ei innosta, mutta AC IV osoitti, että pienillä taiteellisilla vapauksilla historiastakin voidaan tehdä hauskaa peliviihdettä... toisin kuin AC III:ssa. Toivon mukaan uusi salamurhaaja Arno on perinyt luonteensa Edward Kenwayn ja Ezio Auditoren puolelta.



      Ladataan seuraavaa sisältöä