Viidennen sukupolven Agon, mallimerkinnältään AG275QXL, on koristeltu League of Legends -henkeen. Agoneille tyypillistä punaista ei ole näkyvissä, vaan sen tilalla on messinginväriset prameat koristelut, jotka ympäröivät näyttöä, jalkaa ja paneelin alareunaa. Pyöreään pieniprofiiliseen jalkaan on kirjailtu kookkain kirjaimin League of Legends. Ulkonäkö on kokonaisuudessaan Agonien punaisiin nähden pröystäilevämpi ja mielipiteitä jakava. Ulkonäköä korostaa entisestään jalan sisään integroidut RGB-ledit, joten jos väriä kaipaa kirjaimellisesti työpöydälleen niin sekin onnistuu. Ulkonäköä lukuun ottamatta kyseessä on varsin perinteinen premium-luokan 27" QHD-resoluution pelinäyttö 170Hz IPS-paneelilla.
Agoneihin tottunut osaa odottaa ensiluokkaisia mekaanisia säätöjä eikä pettymystä tule tälläkään kertaa. Katselukulmien säädöt ovat tarjolla kaikilla mahdollisilla akseleilla mukaan lukien korkeudensäätö ja pivot eli pystykääntö. Myös 100 x 100 mm VESA-kiinnitys onnistuu. Näyttö seisoo pyöreällä noin 20 cm halkaisijaltaan olevalla jalallaan, jonka kiinnitys onnistuu työkaluitta. Jalka ulottuu enimmillään noin 3 cm paneelin etureunasta ulos ennen kaareutumistaan paneelin taakse. Erillistä muuntajaa näyttö ei tarvitse ollenkaan. Toisena erona moneen muuhun Agon-malliin kuoren ja jalan valmistusmateriaalit koostuvat metallien sijaan pääasiassa muoveista. Liitännöistä mainitsemisen arvoisia ovat kaksi HDMI 2.0 -porttia ja kaksi DisplayPort 1.4:sta, 3,5 mm kuulokeliitännät ja kolme ensimmäisen sukupolven USB 3.2 -liitäntää, kaksi USB-A-tyypillä ja yksi USB-B:llä.
Oikeaan laitaan on sijoitettu näytön sisään sujahtava kuuloketeline. Oikean laidan takapuolella on taasen hallintatatti, joka toimii myös virtapainikkeena pitkällä painalluksella. Hallintatatin löysyydestä AOCilla ei tunnuta pääsevän eroon niin millään, mutta näytön valikoiden selaus onnistuu myös erillisellä piuhallisella hallintakaukosäätimellä. Itse hallintavalikko on perinteistä Agonia ja selkeä käyttää.
Valikoissa ei paljoa tarvitse pyöriä, jollei siltä tunnu ja halua esimerkiksi nostaa overdrive-asetusta korkeammalle, joka keskimmäisellä asetuksella tarjoaa erinomaista vastetta. Värit toistuvat suoraan pakkauksesta hyvin kiitos tehdaskalibroinnin, eikä niihin tarvitse koskea jollei muuten niin halua tehdä. IPS-paneelien mustat eivät koskaan ole kovin mustia ja vielä vähemmän, kun OLED-näyttöjen oikeisiin mustiin on ehtinyt tottua. Pelit näyttävät kuitenkin komeilta ja erityisesti liiketoisto on nostetulla overdrive-asetuksella todella jouhevaa ja varjokuvatonta.
Huomioiden reilu 500 euron hinta 27" QHD IPS-luokassa testiyksilön yläreunan valovuoto harmittaa. Näytöt ovat tältä osin yksilöitä, joten vastaavaa ei todennäköisesti jokaisessa kappaleessa ole. Kevyttä IPS-hohdetta on myös havaittavissa tummilla yksivärisillä ruuduilla, mutta vuodet ovat selvästi parantaneet tilannetta. Sisäänrakennetut kaiuttimet jäävät valtaosalle täydeksi turhakkeeksi nostaen näytön valmistuskustannuksia ja lisäten hallintavalikkoon oman alavalikkonsa.
Miinuksistaan huolimatta kyseessä on erinomainen pelinäyttö, kunhan ymmärtää, että HDR400 on tarkoitettu puhtaasti markkinointikäyttöön eikä valovoimaa saati kontrastia riitä eläytyviin HDR-kokemuksiin. Pari vuotta sitten näyttö olisi ollut tällaisenaan lähes täyden kympin suoritus, mutta OLED ja MiniLEDit pistivät asteikot uuteen uskoon.