Suomi
Gamereactor
uutiset
Anarchy Reigns

Anarchy Reigns on jo valmis

Segan lykkäyspäätös yllätti kehittäjän

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Platinum Games on vastannut aamun uutisiin Anarchy Reignsin myöhästymisestä. Studion mukaan sillä ei ollut mitään aavistusta siitä, että Sega viivyttäisi julkaisua ensi vuoden puolelle, koska peli on jo valmis.

"Viivästys ei johdu pelin jatkokehittelystä", studion johtaja Atsushi Inab sanoi Twitterissä. "Tämän päivän uutinen Q1 2013:n julkaisuajasta oli ensimmäinen kerta, kun kuulimme siitä."

Anarchy Reigns julkaistaan edelleen Japanissa heinäkuussa, kuten länsimaissakin oli tarkoitus tapahtua.

"Vaikka julkaisuajat eroavat, sisältö japanilaisessa ja länsimaisessa versiossa on 100-prosenttisesti sama", Inab jatkoi.

Viivytyksen on arveltu johtuvan Segan heikentyneistä tulosnäkymistä länsimaissa. Yhtiö on sanonut keskittävänsä voimavarojaan ydintuotteisiinsa.

Anarchy Reigns

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Anarchy ReignsScore

Anarchy Reigns

ARVIO. Kirjoittaja Christian Gaca

Mikä helkkari Anarchy Reigns haluaa oikeasti olla? Ja miksi se julkaistaan nyt, kuukausia Japanin jälkeen? Näppärä käännös ei voi olla syynä, koska tässä ei ole näppärää käännöstä. Muutenkin lopputulos herättää enemmän kysymyksiä kuin tarjoaa vastauksia. Harmi sinänsä.

Anarchy Reigns

Anarchy Reigns

ENNAKKO. Kirjoittaja Gillen McAllister

Platinum päräyttää ruutuun oman näkökulmansa online-mätkintään. Mitä tapahtuu, kun anarkia pääse valloilleen aseisiin ja kranaatteihin hullaantuneessa maailmassa?Ladataan seuraavaa sisältöä