Suomi
Gamereactor
uutiset
America's Army

America's Army -peli päivittyy

Ilmaisen räiskinnän kolmas painos saapuu syksyllä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Yhdysvaltain armeijan kehittelemä, täysin ilmainen America's Army -peli nauttii edelleen suurta suosiota. Räiskintäpelin kolmas versio saapuu syksyllä ja pistää koko hoidon kerralla remonttiin. Pelin grafiikoita päivitetään roimasti, mutta myös uusia tehtäviä, ominaisuuksia ja pelattavuuden hiomista on luvassa.

HQ

America's Armyn "tavoite" on simuloida yhdysvaltalaisen sotilaan koulutusta ja taisteluolosuhteita. Jokainen hahmo pannaan ensin treenaamaan radalle, ja vasta vaativat testit läpäistyään saa pelaaja käyttää tiettyjä aseita. Esimerkiksi tarkka-ampujan saappaisiin halajava ei voi vain napata kiikarikivääriä hyllyltä, vaan ensin on paarustettava ampumaradalle osoittamaan, että omaa tarkan sihdin ja vakaan käden. Ilman koulutuksen tuomia hahmoluokkaetuja pelaajien on tyytyminen pelkkään rivimiehen rooliin.

Luonnollisesti Yhdysvaltain armeijan kehittämä peli on myös pullollaan propagandaa, sotilaan kunniaa ylistävää eetosta ja sen sellaista. Tästäkin huolimatta AA on erittäin toimiva verkkoräiskintä, ja kun hintakin on pyöreä nolla, mikäs siinä?

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä