Suomi
Gamereactor
uutiset
Alice: Madness Returns

American McGee sai koottua rahat Alicen oikeuksiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

American McGee ja tämän Spicy Horse -studio ovat saaneet kerättyä Kickstarterissa 222 377 dollaria ostaakseen elokuvaoikeudet omaan versioonsa Ihmemaan Liisan hahmosta.

Alice-pelien takana oleva Spicy Horse aikoo valvoa näihin pohjaavien lyhytpätkien sekä kokoillan elokuvan tuotantoa, ja rahoja käytetään myös tähän ulkoistamisprosessiin. Honkkariohjaaja Tsui Hark on jo liittynyt mukaan Alice: Otherlands -projektiin.

Jos Kickstarter-kampanja olisi epäonnistunut, olisivat Alicen oikeudet menneet yleisille markkinoille ja luultavasti jääneet McGeen ulottumattomiin. Tämä ei kuitenkaan edelleenkään omista Alicen pelioikeuksia.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Alice: Madness ReturnsScore

Alice: Madness Returns

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Liisa palaa American McGeen hulluun ja makaaberiin Ihmemaahan kymmenen vuoden odotuksen jälkeen. Lue mitä toimituksen irvikissamme Mika oli mieltä pelistä.

Alice: Madness Returns

Alice: Madness Returns

ENNAKKO. Kirjoittaja Mika Sorvari

American McGeen ihmemaa on tunnistettavan kipeä paikka. Mika hyppäsi kaninkoloon Alice: Madness Returnsin tuoreimmassa ennakkoversiossa.

Alice: Madness Returns

Alice: Madness Returns

ENNAKKO. Kirjoittaja Gillen McAllister

Lihaveitsi ja pippurimylly aseinaan Liisa uppoutuu kieroihin harhakuviinsa ihmemaasta. Gillen testasi peliä ennakkoon.Ladataan seuraavaa sisältöä