Suomi
Gamereactor
guide
Hades II

Aloittelijan vinkkejä Hades II käytön aloittamiseen

Tässä on muutamia tapoja, joilla voit tehdä taistelustasi aikaa vastaan hieman helpompaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hades II on ulkona! No, se on julkaistu Early Accessissa, mutta koska siinä on jo enemmän sisältöä kuin ensimmäisessä pelissä, se on kokemus, johon monet fanit ovat jo juuttumassa. Olitpa sitten pitkäaikainen veteraani tai hyppäämässä syvään päähän Supergiantin jatko-osassa, meillä on muutamia vinkkejä ja temppuja, joiden avulla pääset alkuun.

1. Ota kaikki irti Melinoë

Jos olet vanhan koulukunnan Hades-pelaaja, joudut todennäköisesti hyökkäämään ja räiskymään kuten ensimmäisessä pelissä, mutta jos et käytä hetkeäkään oppiaksesi Melinoën eri kykyjen käyttöä, saatat tuntea olosi hieman alivoimaiseksi.

Suurin muutos on Magick-allas, joka päivittyy jokaisen sijainnin jälkeen, joten vaikka et voi luoda sitä automaattisesti, muista lähettää roskapostia ladatuille kyvyillesi, jotta taistelu sujuu hieman sujuvammin. Erityisesti näyttelijöitäsi ei pidä unohtaa. Toisin kuin ensimmäisessä pelissä, sillä on käyttöä, vaikka jumalan siunaus ei olisikaan sitä harrastanut. Olipa syytetty tai ei, vihollisten vangitseminen voi lievittää paljon painetta sinulta, joten muista käyttää sitä.

Tämä on mainos:

2. Muistoesi, hanki muistosi

Parin juoksulenkin jälkeen saat käyttöösi Nectarin, kulutustarvikkeen, joka voidaan antaa jumalille ja liittolaisillesi Crossroadsin leirissä edistääksesi suhdettasi heihin, olipa se romanttinen tai ei. Varhaisessa pelissä suosittelemme nappaamaan niin paljon nektaria kuin pystyt ja lahjoittamaan vain yhden jokaiselle hahmolle, vaikka et todellakaan pidä heistä niin paljon.

Tämä johtuu siitä, että kun lahjoitat jollekulle ensimmäisen kerran nektaria, hän palauttaa palveluksen muistoesineellä. Nämä ovat erikoisesineitä, joita voit ottaa mukaan juoksulenkeillesi ja jotka antavat voimakkaita harrastajia. Hyviä aloittaa ovat Knuckle Bones, Hecate's Wheel ja Luckier Tooth, jotka saat Odysseukseukselta, Hecatelta ja Schelemeukselta.

HQ
Tämä on mainos:

3. Ota kuutamokirves käsiisi mahdollisimman pian

Tämä on vähemmän yleinen pelivinkki ja enemmän suora neuvo, jos haluat päästä mahdollisimman pitkälle nopeasti. Moonlight Axe vaatii paljon hopeaa avautuakseen, mutta kun olet saanut sen, se maksaa itsensä takaisin riittävän nopeasti. Suuret vahingot, jos ne ovat hieman hitaita, ja ainoa lohkomekaniikka missään tähän mennessä julkaistussa aseessa tekevät Moonlight Axesta pakollisen uusille pelaajille.

Kuten ensimmäisen pelin kilpi, Moonlight Axe ja sen lohko antavat sinun tehdä virheitä ilman, että sinua välttämättä rangaistaan niistä. Lohko ei ole yhtä vahva kuin Zagreuksen kilpi, mutta se voi olla hengenpelastaja useimmissa pelin taisteluissa, jolloin voit tarttua taisteluun kuin omat mytologiset apupyöräsi. Jotkut puristit eivät ehkä pidä sen äänestä, mutta useimmille meistä se antaa sinun helpottaa itseäsi peliin tuntematta, että lyöt vain päätäsi seinään uudestaan ja uudestaan.

4. Tuhka psyyken päällä

Hades II -pelissä on kaksi resurssia, jotka ovat ehdottoman tärkeitä Melinoën ja Chronosin tavoittamismahdollisuuksien parantamiseksi. Ashesin avulla voit aktivoida Arcana-kortteja, jotka itse asiassa tarjoavat päivityksiä, kuten ylimääräistä terveyttä, tärkeitä Death Defianceja ja muita päivityksiä. Psyyke parantaa otettasi, mikä tarkoittaa, että voit aktivoida useampia kortteja kerralla, mutta tämä on todella hyödyllistä vain, kun sinulla on aktivoitavat kortit. Joten uskomme, että on parasta viljellä ensin Ashesia enemmän kuin Psykeä, jotta näet, mistä päivityksistä pidät ja mitä arvostat eniten, kun astut alamaailmaan.

HQ

5. Käytä rahasi

Kuten Hadesin kanssa, Charon on kiistatta tärkein NPC koko pelissä, koska hän antaa sinulle pääsyn ylimääräisiin Booneihin, Daedalus Hammersiin, terveyteen ja muuhun kauppansa kautta. Vaikka saatat haluta säästää rahaa, kun et näe mitään haluamaasi ennen pomotaistelua, suosittelemme sen sijaan käyttämään rahat joka tapauksessa. Nappaa Pom, hanki ylimääräistä Magickia, käytä rahat, koska saatat vain hankkia itsellesi Charon-luottokortin. Sitä ei virallisesti kutsuta, mutta näitä kortteja voidaan käyttää ylimääräisten psyyken, tuhkan ja kalliiden kohtalokankaiden palauttamiseen leiriisi, mikä osoittautuu hyödylliseksi pitkällä aikavälillä.

6. Anna kuun opastaa sinua

Yksi uusista jumalista, jotka tapaat Hades II -pelissä, on Selene, ja hän toimii käytännössä ainoana tapana saada puhelukyky edellisestä pelistä. Painamalla näppäimistön F-näppäintä saat käyttöösi yhden kyvyn, jonka valitset, kun tapaat Selenen ensimmäisen kerran. Nämä kyvyt voivat olla elintärkeitä juoksuissasi, ja hyvä tapa aloittaa on Nightmare Form. Sen aiheuttamasta vahingosta ja läpäisemättömästä kyvykkyydestä, jonka se antaa sinulle, sillä on erittäin alhaiset Magick-kustannukset. Kaikki Selenen kyvyt tyhjentävät Magickin, mutta koska heillä on omat päivityspuunsa, jotka voivat tehdä niistä pelin vahvimpia kykyjä, ne ovat sen arvoisia ja jopa kannattaa poimia pari ylimääräistä Magick-pulloa varmistaaksesi, että voit käyttää niitä useammin kuin kerran taistelussa.

Hades II

7. Daidaloksen vasarat ennen kaikkea

Jos näet Daedalus-vasaran mahdollisena siunauksena, anna mennä. Se on vinkki, se on todella niin yksinkertaista. Daedalus Hammerit antavat aseellesi buffin, olipa kyse sitten vahvemmista perushyökkäyksistä, erilaisista erikoisuuksista tai uudesta kyvystä, joka muuttaa pelitapasi täysin. Mitä tahansa ne tarjoavatkin, nämä vasarat ovat useimpien rakennelmiesi selkäranka, ja ne voivat aina olla hyödyllisiä hankalassa jumalattomassa juoksussa.

8. Käytä aikaa taisteluun

Chronos on hankala vanha, joten hän on, eikä sinun tarvitse huolehtia, jos et ota häntä alas ensimmäisellä juoksullasi. Sinun ei tarvitse edes voittaa ensimmäistä pomoa ensimmäisellä juoksullasi, koska arvaa mitä? Sinun ei todellakaan ole tarkoitus. Kun edistyt Hades II -pelissä, sinusta tulee luonnollisesti vahvempi, mutta Chronosin voittamiselle ei ole aikarajaa. Kestääpä se sitten 10 tai 100 juoksua, jokaisen lähteesi illan pitäisi antaa sinun murskata tarina ja polku alamaailmaan. Joskus törmäät jumalalliseen rakennukseen ja toisinaan RNG-jumalat eivät yksinkertaisesti ole puolellasi. Se on vain yksi niistä peleistä. Niin kauan kuin sinulla on hauskaa, älä tunne painetta tehdä paremmin joka kerta. Avattavia asioita on paljon, ja niiden avaaminen vie aikaa, joten jatka vain hauskanpitoa ja anna jokaisen kuoleman olla oppitunti.

Hades II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä