Suomi
Gamereactor
uutiset
Aliens: Fireteam Elite

Aliens: Fireteam on kuin Left 4 Dead xenomorphien kanssa

Back 4 Blood saa kilpailijan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

FoxNext ilmoitti yli kolme vuotta sitten ryhtyneensä yhteistyöhön Cold Iron Studion kanssa, ja tulossa oli AAA-tason Alien-peliä.

Aliens: Fireteam on kolmen pelaajan yhteistyötä painottava selviytymispyssyttely, jossa omaksutaan mariinien rooli. Tarkoituksena on pysyä hengissä xenomorpheja vastaan. Käytössä on laaja valikoima aseita, varusteita ja erilaisia kykyjä riippuen valitusta hahmoluokasta, joita on kaikkiaan viisi. Xenomorpheja on puolestaan 11 erilaista, ja sen ohella muitakin pahiksia (kuten androideja). Tarina sijoittuu 23 vuotta alkuperäisen Alien-trilogian jälkeiseen aikaan.

Kuulostaa siis kovasti Left 4 Deadin tai tulossa olevan Back 4 Bloodin kaltaiselta peliltä. Aliens: Fireteamissa on mukana roolipelimäinen edistyminen, joten ajan kanssa avataan uusia varusteita ja muuta roinaa. Lisäksi vaikeustasoja on peräti viisi, ja haastekorteilla muokataan tehtävää ja sen sisältämiä uhkia. Kampanjoita on neljä erilaista, joista kussakin on kolme tehtävää. Lisäksi kulissien takana on jonkinlainen tekijä, jonka seurauksena jokainen pelikerta on erilainen.

Aliens: Fireteam julkaistaan tulevana kesänä PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle. Se Turtle Rock Studiosin Back 4 Blood julkaistaan 18. kesäkuuta.

HQ
Aliens: Fireteam Elite
Aliens: Fireteam EliteAliens: Fireteam EliteAliens: Fireteam EliteAliens: Fireteam Elite
Aliens: Fireteam EliteAliens: Fireteam EliteAliens: Fireteam EliteAliens: Fireteam Elite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Aliens: Fireteam EliteScore

Aliens: Fireteam Elite

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Kun xenomorphit mellastavat, niin kenet kutsut apuun? Jos saat yhteydet kuntoon, niin Eliitti Tulitiimi saattaa tulla paikalle.Ladataan seuraavaa sisältöä