Suomi
Gamereactor
uutiset
Alice: Madness Returns

Alicen soundtrack ennakkotilaajille

Seikkailu alkaa 16. kesäkuuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alice: Madness Returns on valmistunut ja tulee myyntiin 16. kesäkuuta. EA kertoo, että pelin ennakkotilaajat saavat kaupan päälle ladattavan soundtrackin, joka sisältää yhdeksän täyspitkää kappaletta ja uuden biisin Chris Vrennalta. Etu koskee kaikkia alustoja ja on voimassa kampanjaan osallistuvilla jälleenmyyjillä sekä EA Storessa.

EA vahvisti samalla PC:lle Alice: Madness Returns - The Complete Collectionin, joka sisältää Madness Returnsin ohella re-masteroidun version alkuperäisestä American McGee's Alicesta. Paketin voi hankkia ilman lisähintaa, mutta yksinomaan EA Storen kautta. Konsoleilla vastaava kattaus on järjestetty kertakäyttöisellä latauskoodilla, joka kuuluu mukaan vakiona.

Alice: Madness Returns

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Alice: Madness ReturnsScore

Alice: Madness Returns

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Liisa palaa American McGeen hulluun ja makaaberiin Ihmemaahan kymmenen vuoden odotuksen jälkeen. Lue mitä toimituksen irvikissamme Mika oli mieltä pelistä.

Alice: Madness Returns

Alice: Madness Returns

ENNAKKO. Kirjoittaja Mika Sorvari

American McGeen ihmemaa on tunnistettavan kipeä paikka. Mika hyppäsi kaninkoloon Alice: Madness Returnsin tuoreimmassa ennakkoversiossa.

Alice: Madness Returns

Alice: Madness Returns

ENNAKKO. Kirjoittaja Gillen McAllister

Lihaveitsi ja pippurimylly aseinaan Liisa uppoutuu kieroihin harhakuviinsa ihmemaasta. Gillen testasi peliä ennakkoon.Ladataan seuraavaa sisältöä