Suomi
Gamereactor
uutiset
Alice: Madness Returns

Alicen paluusta taidekirja

Esipuhe American McGeeltä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Darkhorse Publishing julkaisee tulevasta Alice: Madness Returnsista taidekirjan toukokuun 11. päivä. Kyseessä on 184-sivuinen kovakantinen järkäle, jossa tutkaillaan synkkiä versioita Liisan Ihmemaasta, ja tämän asukkaista. Aiemman Alice-pelin ystävät muistanevat pelin ainutlaatuisen ilmeen, joten kirja on varmastikin komea nävös. Se on hinnoiteltu noin 35 dollariin.

Alice: Madness Returns

Kirjan ilmestymispäivä saattaa myös tarjota vihjeitä itse pelistä. Alice: Madness Returns ei nimittäin ole vielä saanut vuotta 2011 tarkempaa aikataulua, eikä tämäkään ole mikään varma nakki, mutta olisihan siinä järkeä että kirja ja peli ilmestyvät lähekkäin toisiaan.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Alice: Madness ReturnsScore

Alice: Madness Returns

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Liisa palaa American McGeen hulluun ja makaaberiin Ihmemaahan kymmenen vuoden odotuksen jälkeen. Lue mitä toimituksen irvikissamme Mika oli mieltä pelistä.

Alice: Madness Returns

Alice: Madness Returns

ENNAKKO. Kirjoittaja Mika Sorvari

American McGeen ihmemaa on tunnistettavan kipeä paikka. Mika hyppäsi kaninkoloon Alice: Madness Returnsin tuoreimmassa ennakkoversiossa.

Alice: Madness Returns

Alice: Madness Returns

ENNAKKO. Kirjoittaja Gillen McAllister

Lihaveitsi ja pippurimylly aseinaan Liisa uppoutuu kieroihin harhakuviinsa ihmemaasta. Gillen testasi peliä ennakkoon.Ladataan seuraavaa sisältöä