Suomi
Gamereactor
esports
FIFA 23

Alankomaiden ManuBachoore on vuoden 2023 FIFAe World Cup -mestari

Vie kotiin leijonanosa 1 miljoonan dollarin palkintopotista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Parin viikon kilpailun jälkeen Saudi-Arabian Riadissa järjestettävällä Gamers8-festivaalilla järjestettävät kolme FIFAe-turnausta ovat päättyneet. Nyt joukon kolmas ja viimeinen, FIFAe World Cup, on päättynyt, mikä tarkoittaa, että meillä on nyt voittaja, josta puhua.

Tämän vuoden tapahtuman voittaja ei ollut kukaan muu kuin Alankomaiden "ManuBachoore". Kun hän on onnistunut torjumaan muut kilpailijat, hän suuntaa kotiin leijonanosan 1 miljoonan dollarin palkintopotista.

Turnausta ei kuitenkaan kohdattu ilman kiistaa, sillä viimeisen rangaistuspotkukilpailun aikana väitettiin, että kilpailuetu saatiin katsomalla toisen pelaajan näyttöä. FIFAe on sittemmin puuttunut tähän ja sulkenut väitteen toteamalla:

"Materiaalin perusteellisen tarkastelun jälkeen voimme myös vahvistaa, että kukaan pelaaja ei saanut kilpailuetua, koska vastajoukkue katsoi vain omaa näyttöään."

Näin ollen FIFAe-kausi 2023 on nyt kirjoissa, mikä tarkoittaa, että seuraavan kerran, kun näemme tällaista kilpailua, sitä pelataan todennäköisesti EA Sports FC 24 ja uudella EA Sports FC Pro-alustalla.

FIFA 23

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä