Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 1

Älä missaa näitä ilmaisia Battlefield-lisäreitä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battlefield 1:n ja Battlefield 4:n omistajat kuulolle! Molempiin sotapeleihin on parhaillaan tarjolla maksuton lisäosa. Tarjous on voimassa 17. heinäkuuta asti.

Battlefield 1:een tarjolla on Turning Tides, joka perustuu 1915 käytyyn Gallipolin taisteluun Ison-Britannian ja Osmanien valtakunnan välillä. Battlefield 4:n puolelta tarjotaan Second Assault -lisäri, jota EA kuvaa kunnianosoitukseksi Battlefield 3:lle.

Tarjous on voimassa PC:llä, PS4:llä ja Xbox Onella, mutta vain ensi tiistaihin asti. Sen jälkeen tarjolle tulee jotain muuta. EA aikoo jakaa pelien kaikki lisärit maksutta kesän ja syksyn aikana osana Battlefield V:n lämmittelyä.

Battlefield 1:tä ja Battlefield 4:ää pelaamalla on myös mahdollista avata esineitä Battlefield V:ssä, EA muistuttaa. Vitonen julkaistaan lokakuun 19. päivä.

Battlefield 1

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Battlefield 1 sai 4K-tuen Xbox One X:llä

Battlefield 1 sai 4K-tuen Xbox One X:llä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Battlefield 1:n Twitter on paljastanut, että piakkoin linjoille saadaan 4K-tuki Xbox One X:lle. Oletettavasti tulossa on joko 4K & 30 FPS tai 4k & 60 FPS. Tänään 31....

GR Livessä tänään Battlefield 1

GR Livessä tänään Battlefield 1

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusi Battlefield V -peli on määrä julkistaa tänään klo 00 Suomen aikaa (eli puolilta öin), joten sen kunniaksi GR Livessä pelataan kahden tunnin ajan edeltäjää...Ladataan seuraavaa sisältöä