Suomi
Gamereactor
uutiset
Crackdown 2

Aikataulu määritteli Crackdown 2:n

Ruffian Games puolustelee työtään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ruffian Games sanoo, että tiukka aikataulu vaikutti suuresti tänään julkaistavaan Crackdown 2:een, joka on saanut ennakkoarvioissa odotettua vaisumman vastaanoton. Myös keskittyminen nettipeliin asetti rajoituksia pelille.

Tuottaja James Cope kertoi MTV Multiplayerille, että vasta ensimmäistä peliään tehnyt Ruffian sai vain 18 kuukautta pelin kehitykseen - aikataulu, jota monet pelintekijät pitäisivät liian tiukkana huipputuotteen tekemiseen.

"Crackdown 2:n kehitys alkoi vuoden 2009 alussa. Ruffian perustettiin 2008 ja hyppäsimme suoraan Crackdown 2:een, jota työstimme käytännössä täyttä häkää aivan viime viikkoihin asti", Cope sanoi.

Copen mukaan aikataulu oli syynä siihen, miksi jatko-osa sijoittuu samaan ympäristöön kuin ensimmäinen Crackdown.

"Projektin alussa mietimme, että se säästäisi vaivaa ja voisimme keskittyä osa-alueisiin, jotka ehostaisivat varsinaista pelaamista."

"Pelattavuus veti aina pisimmän korren päätöksissä. Toimiko se? Siitä voidaan olla montaa mieltä", Cope jatkoi.

Copen mielestä edellisosasta tutun Pacific Cityn kritisointi täysihintaisessa kakkososassa on ymmärrettävää. "Kuluttajana katsoisin asiaa samalta kantilta."

Cope selitti myös Ruffianin päätöstä poistaa pelistä tehtävärakenne ja korvata se areenatyyppisillä toimintakohtauksilla. Ratkaisuun liittyi ehostettu yhteistyömoninpeli, josta haluttiin mahdollisimman vapaamuotoinen leikkikenttä kaikille osanottajille.

Crackdown 2 julkaistiin Xbox 360:lle tänään. Peli sai Gamereactorin arviossa arvonsanan 6/10.

Cope vahvisti, että peliin on tulossa huhutut Toy Box ja Deluge -lisäosat, joista ensimmäinen sisältää ykkösosasta tutun Keys to the City -pelitilan. Siinä pelaajille annetaan mahdollisuus maksimoida hahmonsa suorituskyky ja luoda omia stuntteja kevyitä kehitystyökaluja käyttäen.

Delugen luvataan avaavan "uudenlaisen pelitavan", mutta tarkempia tietoja ei vielä paljastettu.

Crackdown 2
Crackdown 2
Crackdown 2
Crackdown 2
Crackdown 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Crackdown 2Score

Crackdown 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Kulttirymistelyn jatko-osaa on toimituksessa odotettu vesi kielellä, mutta Crackdown 2 kärsii toimivien uudistusten puutteesta.Ladataan seuraavaa sisältöä