Suomi
Gamereactor
arviot
After Burner Climax

After Burner Climax

Kasariklassikko After Burner on viimein saapunut kotikonsoleille. Luvassa on runsaasti äärimmäisen vauhdikasta räiskintää vailla mitään järkeä, nättejä räjähdyksiä ja kirkkaita leimahduksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

After Burner Climaxin idea on yhdentekevä. Joku aikoo laukaista ydinaseen, joten yksi ainut hävittäjä lähetetään pysäyttämään tätä uhkaa. Peruskuvio unohtuu siinä silmänräpäyksessä, kun pelaaja ampaisee supersuikkarillaan eteenpäin. Silmien editse vilistää villiä vauhtia jos jonkinnäköistä kanjonia, kuilua, kumparetta ja kukkulaa, joiden välissä ja ylitse puikkelehditaan ketterästi ja vaivattomasti. Hävittäjän nopeus on silmitön ja kestää hetken aikaa, ennen kuin pelaajan silmä tottuu vastaanottamaan kaiken hypernopeudella tulevan informaation.

Ruudulle pukkaa vähän väliä viholliskoneita, jotka satunnaisesti räiskäisevät pelaajaparkaa kohti ohjuksen tai kaksi. Enimmäkseen vainolaiset ovat kuitenkin tarjoamassa maalitaulun niin konetykeille kuin maaliinhakeutuville ohjuksille. Sitä vain yksinkertaisesti heilauttaa kursorin vihollisen ylitse ja antaa raketin lentää. Räjäytetyistä roistoista kertyy kliimaksimittariin ytyä ja kun tankki on täynnä, pelaaja voi hidastaa aikaa ja lukita ohjuksensa kokonaisiin vihollisryppäisiin kerralla.

Kestäväksi iloksi pelistä ei kuitenkaan ole. Kenttiä on vain tusinan verran ja niistä jokaisen läpäisee muutamassa minuutissa, eikä haastettakaan juuri ole. Sitä vain lentää eteenpäin ja ampuu kaikki, jotka sattuvat eksymään tähtäimiin. Pitkäikäisyyttä tarjoaakin enemmän suorituksen optimoiminen kuin mikään muu, mutta jos saman pelin tahkoaminen uudestaan ja uudestaan ei nappaa, After Burner Climax ei jaksa tarjota rahalle vastinetta.

After Burner Climax
Tämä on mainos:
After Burner Climax
After Burner Climax
After Burner Climax
After Burner Climax
Tämä on mainos:
After Burner Climax
After Burner Climax
After Burner Climax
HQ
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Silmitöntä vauhtia, kirkkaita räjähdyksiä ja riittävästi ammuttavaa
-
Lyhyt kuin mikä, ei haastetta
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

After Burner ClimaxScore

After Burner Climax

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Runsaasti äärivauhdikasta räiskintää, nättejä räjähdyksiä ja kirkkaita leimahduksia, ja tietysti vailla järjen hiventäkään.Ladataan seuraavaa sisältöä