Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Vanguard

Activisionin kuukausittaisten käyttäjien määrä laski alle 100 miljoonan ensi kertaa sitten vuoden 2019

Huippu koettiin korona-aikana: 150 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Call of Dutyn huima vetovoima on ilmeisesti alkanut hieman laskea. Activision Blizzardin vuosineljännesraportin mukaan Activisionin kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien ("monthy active users" eli MAU) määrä on pudonnut alle 100 miljoonan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019.

Linjoilla oli kesäkuussa 2022 päättyneen vuosineljänneksen lopussa 94 miljoonaa MAUta, kun vuosi sitten vastaavana aikana linjoilla oli 127 miljoonaa MAUta. Edelleen lasku on erittäin merkittävä verrattuna maaliskuuhun 2021, kun linjoilla oli 150 miljoonaa MAUta.

Vastaavasti Blizzardin puolella luvut ovat pysyneet vakaassa 26 miljoonassa MAUssa jo yli vuoden ajan, ja King kiskoo edelleen puoleensa 240 miljoonaa MAUta.

Activision Blizzard julkaisee lokakuun alussa pelin Overwatch 2, lokakuun lopulla pelin Call of Duty: Modern Warfare II, ja myöhemmin sitten Call of Duty: Warzone 2:n.

Call of Duty: Vanguard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Vuotuinen perusvarma pyssyttely lataa hyvän läpileikkauksen toisen maailmansodan monipuolisiin taistelutapoihin.Ladataan seuraavaa sisältöä