Suomi
Gamereactor
uutiset
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Activision haastaa sisällöntuottajan oikeuteen käytettyään ensin hänen sisältöään

Oikeusjuttuja riittää!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision haastaa oikeuteen Anthony Fantanon, joka tunnetaan nimellä TheNeedleDrop over YouTubessa ja TheNeedleTok TikTokissa, sen jälkeen kun hän yritti haastaa kehittäjän oikeuteen sisältönsä käytöstä.

Fantano on tunnettu "riittävästi viipaleita!" -meemistä, jota Activision käytti TikTokiin lähetetyssä videossa. Fantano otti yhteyttä yritykseen ja pyysi videon poistamista, muuten hän haastaisi heidät oikeuteen. Activision hankkiutui eroon videosta, mutta Fantano eteni silti uhkauksensa kanssa ja haastoi videopelijättiläisen oikeuteen.

Nyt Activision on nostanut oman kanteensa, jotta Fantanon oikeustoimi ei etenisi. Se väittää, että TikTokin käyttöehdoissa videoiden lataajat antavat kolmansille osapuolille oikeuden "muokata, mukauttaa, jäljentää [tai] tehdä johdannaisteoksia" sisällöstään. Se väittää myös, että TikTok listaa Fantanon äänen vapaaksi käytettäväksi. Näyttää siltä, että sisällöntuottaja on lähtenyt hakemaan korvauksena jopa kuusinumeroista summaa, mutta päätynyt keskelle oikeustaistelua.

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä