Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Acer Chromebook Plus 515

Täydellisen uudistuksen ja tekoälyn käytön myötä uuden sukupolven Chromebookit edustavat sammakkoharppausta suorituskyvyssä niille, jotka tarvitsevat kevyen työ- tai koulutietokoneen koko päivän käyttöön.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

15,6 tuuman näyttö yhdistettynä 13. sukupolven Intel-suorittimeen parantaa suorituskykyä, varsinkin kun siinä on kaksinkertainen muisti ja tallennustila edelliseen sukupolveen verrattuna.

Tekoälyn käyttöönotto tapahtuu yhdellä alan markkinajohtajista, sillä Google Chrome toteuttaa luonnollisesti Google AI:ta, joka on yksi planeetan tehokkaimmista tekoälymoottoreista.

Tämä ei sisällä outoja käsitteitä, joita on vaikea ymmärtää, vaan se ilmenee hyvin oikean elämän käyttötilanteissa. Näitä ovat videokuvan terävöittäminen lennossa videopuheluiden aikana, parannettu salama ja selkeys yhdistettynä kuvan kohinanvaimennukseen - kaikki on luotu AI:n avulla. Se koskee myös jokapäiväisiä tehtäviä, kuten kuvien muokkaustyökaluja, HDR-tehosteita, parannettuja kontrasteja ja valonvoimakkuutta sekä edistyneitä videonmuokkaustyökaluja, joiden avulla luonti on helppoa.

HQ

Yksi Chromebookin käytön tärkeimmistä eduista on täydellinen integrointi pilvipohjaisiin sovelluksiin ja erityisesti tallennustilaan, ja uuden sukupolven Chromebookien myötä paikallinen tallennuskapasiteetti on kaksinkertaistunut. Tämä tarkoittaa, että täysin synkronoidut ja täysin varmuuskopioidut tiedot ovat nyt käytettävissä sekä verkossa että offline-tilassa (tietokonemallista ja pilvitilauksesta riippuen), oli sitten kyse 120+ gigatavun tai jopa 250 gigatavun datamäärästä.

Vaikka pilvi-integraatio on tehty saumattomasti, saat silti kaikki tavallisen kannettavan tietokoneen edut, kuten 10 tunnin akunkeston ja valtavan näytön. Siinä on myös Wifie 6E, joka siirtää kaikki tietosi pilveen hurjalla nopeudella Bluetoothin, HDMI:n ja sekä USB-A:n että C:n kanssa.

Acer Chromebook Plus 515


Ladataan seuraavaa sisältöä