Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Hogwarts Legacy
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Halo Infinite

   343 Industries lataa tarjolle lisää Halo-teemaisia proteeseja

   Yhteistyössä Limbitlessin kanssa

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   343 Industries laajentaa yhteistyötä proteesivalmistaja Limbitless Solutionsin kanssa, ja tulossa on aiempaa enemmän malleja Halon teemalla. Blogin mukaan luvassa ovat mallit Halo Infinitesta ja Halo: Reachista.

   Se toinen on innoittunut Master Chiefin uudesta haarniskasta Halo Infinitessa, ja se toinen on sitten Halo: Reachin Spartan Catherine-B320 (eli Kat). Ja Kat olikin se ensimmäinen Halon henkilöhahmo, jolla oli proteesiraaja.

   "We are thrilled to continue our partnership and to bring these new designs to life", said Albert Manero co-founder of Limbitless Solutions. Our team cannot wait for children to proudly show these new bionic designs to their friends in their classrooms or on the playground."

   Halo Infinite

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä