Suomi
Gamereactor
uutiset
Mafia II

2K: Mafia II:n versioissa on eroja

Ruohoa tai verilammikoita ei tule PS3:lle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

2K Games ei lupaa suuria muutoksia Mafia II:n konsoliversioihin viime viikolla julkaistun demon jälkeen. Yhtiö vastasi pelaajien kritiikkiin demosta pelin foorumeilla.

Demossa mielipiteitä on jakanut gansteripelin ulkoasu, johon monet PC-pelaajat näyttävät olevan tyytyväisiä, mutta kaikki konsolipelaajat eivät niinkään. Esimerkiksi PlayStation 3 -versiosta puuttuvat kokonaan kolmiulotteiset ruohikot, jotka lisäävät maisemien elävyyttä.

2K:n edustajan mukaan peli on optimoitu kullekin laitteelle niin, että "ydinkokemus" olisi paras mahdollinen. "Tästä syystä alustojen välillä on joitain eroja", edustaja sanoi.

"[PlayStation 3 -versiossa] ei ole yksityiskohtaista ruohikkoa tai suuria verilammikoita. Vaatteet liikkuvat vähemmän kuin esimerkiksi PC-versiossa. Demon kuvanlaatu on yleisesti ottaen linjassa koko pelin kanssa."

"Tavoitteemme on luoda yhdenmukainen ja immersiivinen kokemus ja optimoida peli kullekin alustalle, jotta se toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka versioiden välillä on joitain eroja, olen varma, että Mafia II:n sielu säilyy riippumatta siitä, pelaako peliä PS3:lla, 360:lla tai PC:llä."

Mafia II julkaistaan elokuun 27. päivä. Pelin arvio löytyy tämän kuun Gamereactorista.

Mafia II
Kuva PC-versiosta, joka tukee monimutkaista Apex-fysiikkamallia ja -vaateanimaatiota.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Mafia IIScore

Mafia II

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Odotetun Mafia-jatkon konsolisovitukset ovat herättäneet pelkoja, mutta teknisistä puutteista huolimatta rikollinen elämäntapa viihdyttää.

5
Mafia IIScore

Mafia II

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Elämä keltanokkagansterina Mafian odotetussa jatko-osassa ei ole helppoa, mutta harva peli yltää näin loistavaan tunnelmaan ja tyyliin.

0
Mafia II on tekemässä paluuta?

Mafia II on tekemässä paluuta?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mafia II on jäänyt pelaavan kansan mieleen ennen kaikkea hyvin kerrotun tarinansa ansiosta. Peli julkaistiin vuonna 2010 PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle. Nyt saattaa olla...

3
Mafia II saa uusintaversion?

Mafia II saa uusintaversion?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mafia-sarja koki valitettavan mahalaskun Mafia III:n myötä. Sitä ennen sarjalla oli kuitenkin kunniakas historia. Nyt näyttää siltä, että Mafia II saattaa saada...Ladataan seuraavaa sisältöä