Suomi
Gamereactor
uutiset
Killzone: Mercenary

27-minuuttinen video valottaa Killzone: Mercenaryn toimintaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PS Vita yrittää jälleen kaapata räiskintäfanit puolelleen, kun käsikonsolille julkaistaan syyskuun alussa varsin komean näköinen Killzone: Mercenary. Ensimmäistä kertaa sarjassa sotaa käydään sekä ISA- että Helghast-joukkojen rinnalla palkkionmetsästäjän tossuissa. Tehtävät ovat siis erityisiä koitoksia, joissa kerätään rahaa.

Toimintaan päästään kurkistamaan perinpohjaisesti RajmanGamingHD:n julkaisemalla 27-minuuttisella videolla, jossa nähdään muun muassa lähitaisteluliikkeitä, sniputtelua ja pörräilyä tappavalla tiedustelulennokilla. Videon voi katsoa alta.

Kiinnostuneiden kannattaa pitää GR:ää silmällä alkuviikosta, kun pelistä julkaistaan ennakkotesti.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Killzone: MercenaryScore

Killzone: Mercenary

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

ISA vai Helghastit? Ketä kiinnostaa kunhan tili kasvaa. Mäki palveli molemmissa joukoissa Guerrillan eeppisessä scifiräiskinnässä ja teki omaisuuden lisäksi arvostelun.

Aimo pinkka Killzone: Mercenary -kuvia

Aimo pinkka Killzone: Mercenary -kuvia

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Suurin Vita-peli vähään aikaan, Killzone: Mercenary, julkaistaan parin viikon päästä, joten Sony on päättänyt herätellä meitä hieman lähettämällä melkoisen ryppään uusia kuvia Guerrilla Gamesin uutuudesta.

Killzone: Mercenary

Killzone: Mercenary

ENNAKKO. Kirjoittaja Jonas Mäki

PS Vita on alusta asti ollut lupaava käsikonsoli räiskintäpelejä ajatellen, mutta pelit ovat toistaiseksi olleet huonoja. Killzone voi muuttaa trendin.

Killzone: Mercenary

Killzone: Mercenary

ENNAKKO. Kirjoittaja Carl Brännström

ISA:n ja Helghastien välistä sotaa tarkastellaan nyt palkkasoturin näkökulmasta. Testasimme peliä ennakkoon.Ladataan seuraavaa sisältöä